how do I swithch screens on the Supercard DS ONE version 3 GUI

Discussion in 'Supercard' started by Supertag, Jul 24, 2008.

  1. Supertag
    OP

    Newcomer Supertag Advanced Member

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    the top screen and the bottom screen can be switched but I don't know how to do it how do I do it ?
     
  2. Eon-Rider

    Member Eon-Rider GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    1,021
    Country:
    Australia
    Try L+A. It's also possible to permanently swap the screen around by editing a file.
     
  3. JPH

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    Do you mind explaining how that's possible? [​IMG]
     
  4. Curley5959

    Member Curley5959 CCC Member!

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Would you really want to switch screens.. What about playing Zelda.. It would be impossible.. [​IMG]
     
  5. Eon-Rider

    Member Eon-Rider GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    1,021
    Country:
    Australia
    We're talking about just the SCDS1 menu itself. o_o
     
  6. JPH

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    Great success [​IMG]

    Mine was on 0, so I just changed it to 1 - I think it's worth mentioning 0 is for the bottom screen (and it's also default) to display the files on your micro SD card, and 1 is for the top screen to display the files.
     

Share This Page