how do i patch a game

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Dark, Jul 25, 2008.

Jul 25, 2008

how do i patch a game by Dark at 10:41 PM (1,415 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Dark
    OP

    Member Dark GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    856
    Country:
    United States
    i want to play super smash bros rumble but i don't know how to get it to work
     
  2. Monster On Strin

    Member Monster On Strin GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    332
    Location:
    The other side of the internet
    Country:
    United States
    what flashcard do you have
     
  3. Dark
    OP

    Member Dark GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    856
    Country:
    United States
    m3 ds real
     
  4. ShadowSol

    Member ShadowSol GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 28, 2009
    Messages:
    247
    Location:
    Lurking
    Country:
    Canada
    wat version r u trying to get to work?
     
  5. Da-Bomb1

    Member Da-Bomb1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    795
    Location:
    BC, Canada
    Country:
    Canada
    ...to get it to work, copy it to the SD card.
     
  6. baffle-boy

    Member baffle-boy GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 29, 2009
    Messages:
    458
    Location:
    EVERYWHERE
    Country:
    Canada
    you dont need to patch it, but it wont work quite right yet (its still a demo) if you ever DO need to patch a ROM get lunar ips works great.
     

Share This Page