How do I get Zelda to work on Ez-Flash Vi?

Discussion in 'EZ-Flash' started by bigant262, Dec 6, 2009.

Dec 6, 2009
  1. bigant262
    OP

    Newcomer bigant262 Advanced Member

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    I've tried the patched rom, the one with Xenophobia logo. I press A then all I get is a white screen. And I have soft reset off. Please help?
     
  2. regnad

    Member regnad Button Masher

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    1,602
    Country:
    Japan
    It's discussed at length at the EZF US forum here: http://ezflash.sosuke.com/viewtopic.php?f=16&t=15500

    Seems like a big pain, and you're forced to downgrade the kernel to the no-so-good older version.

    I wish there were some other solution to tell the truth. Supposedly a new kernel that runs it with no problem is just minor adjustments away from release, but I'm not holding my breath.
     
  3. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    RC8 is planned for next week if nothing went wrong in beta tests.
     
  4. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
  5. casidepro

    Member casidepro GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    223
    Country:
    Netherlands
    O.O thank you mbmax
     
  6. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    Download it again, the RC8 file has changed to fix 1MB save size of zelda ST.
     
  7. casidepro

    Member casidepro GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    223
    Country:
    Netherlands
    Yeah just did unfortunately i have to start all over [​IMG]
     

Share This Page