How do I get my DS2 to do this? (New UI?)

Discussion in 'Supercard' started by jesterscourt, Oct 2, 2012.

  1. jesterscourt
    OP

    Member jesterscourt Not Brad.

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,153
    Country:
    United States
    http://i.imgur.com/Um7PH.jpg

    Is this a different UI? It looks a lot better than the default, although the bottom icon looks to go to the regular loader.
    Also is there a way to change the loading screen so that it isn't purple/pink?

    Edit: Is it iMenu?
     
  2. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,824
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
  3. retrodoctor

    Banned retrodoctor Banned

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    187
    Country:
    United States
    That theme looks really bad.
     
  4. BORTZ

    Global Moderator BORTZ wtf, nintendo

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    10,652
    Country:
    United States
    The theme isnt terrible, but there are certainly better ones.
     
  5. jesterscourt
    OP

    Member jesterscourt Not Brad.

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,153
    Country:
    United States
    I got iMenu up and running on my card, and somehow deleted the launcher for DSGames? What is the name of the file/plug-in so I can just re-install that and not go through the whole process again?
     
  6. Sicklyboy

    Global Moderator Sicklyboy Resident Mechanical Keyboard Addict

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    5,620
    Location:
    [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]
    Country:
    United States
    You might want to consider doing what I did and using BagPlug for the DS_Games launcher. Just rename the BagPlug binary to whatever the DS_Game one was (extension and all) and make sure to keep all required files in their respective directories. It works a hell of a lot better than the stock game launcher.
     
  7. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    Or you could just have the icon point to BAGPlug instead of dsgame, you don't necessarily have to rename BAGPlug.
     
  8. Sicklyboy

    Global Moderator Sicklyboy Resident Mechanical Keyboard Addict

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    5,620
    Location:
    [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]
    Country:
    United States
    More or less what I was saying. The ds_game icon launches BagPlug because the official eos one is replaced by the BagPlug binary.
     

Share This Page