How do I exit Homebrew?

Discussion in 'R4 DS' started by Blackout, Sep 8, 2007.

Sep 8, 2007

How do I exit Homebrew? by Blackout at 12:24 AM (1,467 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. Blackout
    OP

    Member Blackout GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    106
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    I'm running an English R4 v1.11. I can run homebrew, but how do I exit homebrew back to the R4 screen without rebooting the system? Is there a way?
     
  2. blue99

    Member blue99 The Original Fake

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    4,250
    Location:
    Toronto, Ontario
    Country:
    Canada
    You can't, R4 doesn't support (yet) soft-reset on homebrew.
     
  3. JacobReaper

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    turn off ds, turn back on
     
  4. hollabackitsobi

    Member hollabackitsobi GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    536
    Country:
    United States
    Yeah, homebrew soft reset is something I REALLY want.
     
  5. CrystalSweet

    Member CrystalSweet GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Messages:
    372
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    i hope a homebrew reset comes out
    im sick of turning my ds on and off
     
  6. zeppo

    Member zeppo change my avatar!

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    982
    Country:
    United States
    that sounded really lazy. lol. but I completely know what you mean.
     
  7. leetdude_007

    Member leetdude_007 Official GBAtemp Assassin That Has Never Killed An

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    998
    Country:
    United States
    Yes, I would like soft reset for homebrew. I wonder how it works... patches only if it's an official game?
     
  8. biz387

    Newcomer biz387 Advanced Member

    Joined:
    Dec 23, 2006
    Messages:
    55
    Country:
    United Kingdom
    ds1 has this feature, it is very useful its only a matter of time before all features will be on all carts... at the minute switch off and back on
     
  9. Smuff

    Member Smuff Fossilized Gamer

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    1,024
    Location:
    By the sea
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, cos ts such hard word isnt it lol
     
  10. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    i dont understand why hombrew cant be patched with software reset though

    it doesnt seem that hard
     
  11. arctic_flame

    Member arctic_flame GBAtemp ATMEGA8 Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,840
    Location:
    England land
    Country:
    United Kingdom
    So, if it's not that hard, how would you do it [​IMG]
     
  12. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    i would just use the same patch they use on commercial roms on homebrew
     
  13. JacobReaper

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    lol, sometimes i find myself trying to soft reset like 2 times B4 i realize i cant soft reset in homebrew [​IMG] lol
     
  14. zeppo

    Member zeppo change my avatar!

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    982
    Country:
    United States
    they use a patch? like a permanent software patch? I didn't think they did.
     

Share This Page