how do i change the DSi Menu icon of acekard!?

Discussion in 'Acekard' started by Truthrazors, May 8, 2011.

  1. Truthrazors
    OP

    Newcomer Truthrazors Newbie

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Hello! i just want to know how to change the icons on the dsi menu.

    From this: [​IMG]


    To this: [​IMG]


    If anyone knows can you please tell me? THANKS!

    -truthrazors
     
  2. The Pi

    Member The Pi Lurker

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    1,638
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    You could only do that if your DSi is on 1.3 or earlier otherwise it won't work.
    (the acekard pretends to be a game so it gets passed nintendo's checks)

    You could edit the update file to make it pretend to be another game, though I've tried this myself and it didn't go so well.
     
  3. Truthrazors
    OP

    Newcomer Truthrazors Newbie

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States

    Oh damn! im on 1.4, but thanks anyways it helped!
     
  4. Dr.Aqua

    Member Dr.Aqua GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    250
    Country:
    United States
    I suppose there is a previous firmaware file you could flash onto ur acekard.

    Although:
    1. Only Team Acekard has the file and has not released it.

    2. It would work but your Acekard will no longer work on DSi's 1.4 and up
     
  5. Sop

    Banned Sop groovy dude lmao

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    1,244
    Location:
    qld
    Country:
    Australia
    No you can't do that unless your DSi is hacked..
     
  6. DSdonkey77

    Member DSdonkey77 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 20, 2011
    Messages:
    162
    Location:
    The Peg
    Country:
    Canada
    I wish I could change it to somethuing cool, also, when you changed the uodate file, what game did you choose and would it run?
     
  7. gautam

    Newcomer gautam Advanced Member

    Joined:
    May 4, 2011
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    i just put my sd out of my acekard 2i into the usb and opened the _aio folder up and one of the files in there is an acekard icon in there 3kb you sould be able to resize any icon you like to the same size and file name and replace it which will change it.open the new icon with paint or a similar program and from here you can resize and save as bmp (bitmap).
     
  8. Zorua

    Zorua Newbie

    No, that's not gonna work.
     
  9. Zekrom_cool

    Member Zekrom_cool I respect faith, but doubt is what gets you an edu

    Joined:
    Apr 17, 2011
    Messages:
    915
    Location:
    Heaven [N's Castle]
    Country:
    India
    The icon is updated with the firmware and can be done only by the acekard team. It is not under our control. [​IMG]
     

Share This Page