How did I screw this up? I ripped the dvd5 layer from my SSBB

Discussion in 'Wii - Hacking' started by SoNiC1023, Mar 17, 2008.

  1. SoNiC1023
    OP

    Newcomer SoNiC1023 Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    Well when I first bought brawl I was desperate enough to corrupt my wiikey to play it. Everything went smooth no DRE's no skiping and no long loading times. I felt that corrupting my wiikey was a very dumb idea so I recovered it and decided to rip my legit disc and boot it with a dvd 5 version. Well I just went and tried it and it doesnt work. The dvd5 version boots like it should no problems at all but when I put my legit brawl in it doesnt want to read it. The laser inside goes crazy and somtimes vibrates really badly. Any solutions to this?
     
  2. FoulPlay

    Member FoulPlay GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    458
    Country:
    United States
    Don't risk it?
    Just get a switch installed.
    Sounds like your media is crap and is making the laser go wonky.
    India verbatim do this sometimes... I'm glad I'm buying a retail copy soon... DAMN YOU VERBATIM.
     
  3. SoNiC1023
    OP

    Newcomer SoNiC1023 Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    So your saying if I get better media for my dvd5 "boot disc" then somehow that will help my laser read my legit copy? Also a switch is out of the question because I quicksoldered my wiikey [​IMG]
     
  4. noisound

    Member noisound GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    181
    Country:
    Antarctica
    i think you need a dvd9 backup of smash to boot original smash because it works when the video links are untouched, matching backup with original

    oh yes i just realized this backup and original swap definately wont work with wiikey since it cant read the original ;P

    here's another thread for smash swapping

    Swap DL SSBB with Retail DVD
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=78449&hl=
     
  5. katsuce

    Member katsuce GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Messages:
    345
    Location:
    Here and there
    Country:
    France
    apparently, swapping would only work with a dvd9 copy...
     

Share This Page