How can i backup my backup wii games?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Quincy, Dec 22, 2008.

Dec 22, 2008
  1. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    So my Mario Kart game(backup yea) keeps getting DRE's...
    So i want to backup it then reburn it to a Verb disc since it is now burned on a platinum disc
     


  2. mcj

    Member mcj GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    378
    Country:
    United States
    Re-download it? And/or use the search function?
     
  3. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    eh...i DONT want to let my PC run a whole night for 1 game...i know that there was a program that did this...IMGburn perhaps?
     
  4. Beatchu

    Member Beatchu GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    347
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    You need a special kind of drive
     
  5. F0ur2o

    Member F0ur2o GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    145
    Country:
    Canada
    Your PC can read backups. Just cant read originals.

    Rip that image.
     
  6. nIxx

    Member nIxx GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    1,459
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    If you already of a backup you can use every burning program (Nero,IMGBurn etc.)
     
  7. Skarface05

    Member Skarface05 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    453
    Location:
    Bath
    Country:
    United Kingdom
    Quincy - I just open up Nero and select copy disc burn 8speed and it always works fine.


    Good Luck...
     
  8. Player77

    Newcomer Player77 Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    30
    Country:
    Netherlands
    You could make another backup just like you made the first backup.
     
  9. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    I dont have Nero:(
     
  10. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    Imgburn is best to create iso from the disc, you may get an error though, OR re-download a scrubbed version possible 700mb off a site somewhere [​IMG]
     
  11. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    i dunno but i think this is a scrubbed version...


    Lemme boot in WIN to see if ImGBurN will rip it


    and also...
    (i heard this in other threads but...)
    WTF is a DEMODULATOR or something?
     
  12. F0ur2o

    Member F0ur2o GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    145
    Country:
    Canada
    IMGBURN is free.


    so is Nero .... wink wink
     
  13. Wiisel

    Member Wiisel GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    1,182
    Country:
    United Kingdom
    yeah Imgburn and just rip disc to disc once a games burnt the pc can copy the disc

    ImgBurn does not rely on the demodular 9100s its used quantum dramajar 3x [​IMG]
     
  14. mcj

    Member mcj GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    378
    Country:
    United States
    Seriously, if your disc is messed up (scratches?) just download the game again. It'll save yourself time and a headache trying to make a copy of a damaged disc
     
  15. fiveighteen

    Member fiveighteen High Hopes and Low Expectations

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    1,750
    Country:
    United States
    That's because the demodulator 9100s comes out in January!

    EDIT: Oh, I was wrong, but ImgBurn will be fine if you use Demodulator 6530SE Legacy.
     
  16. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^
    Yea right...but wtf is that


    ONTOPIC:
    Imgburn is now backing it up
    i think it is because of a medi afailure(nonverb disc)
    GLAD THAT I HAVE A MODCHIP FTFW
     
  17. F0ur2o

    Member F0ur2o GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    145
    Country:
    Canada


    It the most over told joke on these boards.


    Still only funny to about 6 people. I'm sure they will post now and tell me how funny it IS.

    Demodulate that.
     
  18. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    Yea...

    ONTOPIC:::
    W0000000000t
    ripped MarioKart no errors,
    Now i need to test it FTW


    EDIT:
    Now Burning...
    I will post backj with results\
     
  19. F0ur2o

    Member F0ur2o GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    145
    Country:
    Canada
    Good Luck.


    PS: I was born in DenHaag.

    Need to get home soon.
     
  20. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    Nice,so you also speak Dutch?

    UTRECHT FTW:P
     

Share This Page