1. gilsontonpan

    OP gilsontonpan Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I Cronno Tigger in Portuguese, as I do a banner for him?
     
  2. Whizz

    Whizz When things don't go right, go left.
    Member

    Joined:
    Nov 20, 2007
    Messages:
    628
    Country:
    Netherlands
    Chrono Trigger has already been released with a banner, just replace the rom.
     
  3. gilsontonpan

    OP gilsontonpan Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States


    I have the chrono tigger but is PAL.

    who has the version NTSC-USA?
     
  4. Trolly

    Trolly GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    1,716
    Country:
    *Slaps face*

    Just do what he said, and replace the rom. The banner is not region locked, only the ROM.
     
  5. Dingler

    Dingler GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    400
    Country:
    ^ I believe you mean *facepalm*

    Please remember that GBAtemp = 4chan
     
  6. gilsontonpan

    OP gilsontonpan Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States


    ja did this and hangs on a black screen.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - banners, virtual, console