TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

  1. Harmonia711

    OP Harmonia711 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Is it possible whatsoever to get homebrew on this version of 3DS? I'm desperate for Region-free stuff.
     
  2. Substance12

    Substance12 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 2, 2015
    Messages:
    562
    Country:
    Argentina
    Only if you have Cubic Ninja or Ocarina of Time 3D + A save dongle
     
  3. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Or even pre-September IronFall Invasion (but you've probably not got that)
     
  4. AmandaRose

    AmandaRose Do what I do. Hold tight and pretend it’s a plan
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    8,651
    Country:
    United Kingdom
    Yes but you need to own a copy of cubic ninja or smash bros or ocarina of time with powersaves to get the homebrew working. Search on here as we already have several threads that go into great detail in how to set all this up.
     
    Deleted User likes this.
  5. Harmonia711

    OP Harmonia711 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I have pre-September Ironfall, with an outdated version of Ironhax installed on it. It keeps crashing when trying to start it.
     
  6. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Can you update the Ironhax payload in any way?
     
  7. Jack_Sparrow

    Jack_Sparrow Ruthless Pirate
    Banned

    Joined:
    Nov 17, 2015
    Messages:
    855
    Country:
    United States
    Even if he did have that he'd need a way to run the installer...
     
  8. Harmonia711

    OP Harmonia711 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I have Smash (Digital) and OoT (Physical) No powersave hardware.
     
  9. Deleted User

    Deleted User Newbie

    I honestly thought the payload updates itself if connected to the internet. It did that with me.. :unsure:
     
  10. If you have Smash, the ability to run Linux, and a compatible wireless card, you can use Smashhax to install the proper payload for Ironfall.
     
  11. hobbledehoy899

    hobbledehoy899 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Nov 13, 2015
    Messages:
    2,837
    Country:
    Antarctica
    I'd recommend just getting a Powersave dongle, not only for OOThax but also for backing up other games' save files.
     
  12. Jack_Sparrow

    Jack_Sparrow Ruthless Pirate
    Banned

    Joined:
    Nov 17, 2015
    Messages:
    855
    Country:
    United States
    Fixed
     
  13. @title >.>
     
  14. Mnecraft368

    Mnecraft368 I hate my name.
    Member

    Joined:
    Aug 8, 2015
    Messages:
    1,755
    Country:
    United Kingdom
    Install linux to a USB if you have smash (or install it to a disc)
    Then find a tutorial on installing smashhax aslong as you have smash v1.1.2 or below (1.0.8 seems to not work) Latest 1.1.3 wont work

    I have smash 1.1.1 and my smashhax works fine! (Sadly its my main hax)
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Homebrew,