Homebrew on Moonshell

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Verocity, Mar 29, 2007.

Mar 29, 2007

Homebrew on Moonshell by Verocity at 2:38 AM (675 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Verocity
    OP

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    Has anyone noticed that the newer versions dont work.

    What version do you use Im using an older version, but has anyone noticed this..?
     
  2. cheesyPOOF5

    Member cheesyPOOF5 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    419
    Country:
    United States
    Yeah, I've never used Moonshell to boot homebrew/ROMs, though.
     
  3. Verocity
    OP

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    Then what are you doing with homebew then..anyone else notice this..?
     
  4. quadomatic

    Member quadomatic GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    160
    Country:
    United States
    Are you using a GBAMP? If you are, just go use Mighty Max's homebrew launcher. I don't think many people would recommend Moonshell as you're primary homebrew launcher.

    If you're using a Supercard, you should probably just be using the regular Supercard launcher.
     
  5. Verocity
    OP

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    I'm a EZ-IV User and how else am I suppose to launch homebrew?
     
  6. cheesyPOOF5

    Member cheesyPOOF5 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    419
    Country:
    United States
    ...the same way you launch moonshell. [​IMG]
     
  7. dbgtdob

    Member dbgtdob GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    588
    Country:
    United States
    ez flash iv is strange to run homebre you need to rename it to .bin, it cant read .nds homebrew for some reason, just change the name of your hombrew program to bin, before you put it on your card, for example, i want to run flashme.nds, i would need to rename it to flashme.bin for it on run on ez flash iv, strange as its the only flash cart i know that you need to do it on.
     

Share This Page