Homebrew channel not loading anything!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by markinca, Jul 15, 2008.

Jul 15, 2008
  1. markinca
    OP

    Newcomer markinca Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I have a NTSC-U Wii with 3.3. I was able to install the homebrew channel fine, and all the apps that I have on the SD card show up fine, but I can't load any of them. When I click 'load' it just stays at 0% forever..... what am I doing wrong? Thank you.
     
  2. Gnac

    Newcomer Gnac Advanced Member

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    79
    Country:
    United Kingdom
    Remove any GC memory cards and try again.
     
  3. markinca
    OP

    Newcomer markinca Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    wow, that was a fast response..... thanks so much, I did indeed have a GC memory card in there and took it out and now it's fine... thanks again!!
     
  4. Richy Freeway

    Member Richy Freeway GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    776
    Country:
    United Kingdom
    I read that so often I'm gonna put it in my sig.
     
  5. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    [​IMG] you did [​IMG]
     
  6. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    I always have a GC memory card in the Wii and it works for me....
     
  7. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    In slot B? [​IMG]
     
  8. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    Actually, it's in Slot A.
     
  9. MetalReaper

    Newcomer MetalReaper Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    Portugal
    Same for me..no problems
     
  10. samsam12

    Banned samsam12 Test

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    818
    Location:
    A House
    Country:
    United States
    if its in slot a, it works fine. if its in slot b, it stays at 0
     

Share This Page