Homebrew channel no longer works

Discussion in 'Wii - Hacking' started by sylux92, May 21, 2009.

  1. sylux92
    OP

    sylux92 GBAtemp Fan

    Member
    445
    0
    Apr 15, 2007
    United States
    I upgraded to 4.0 using the tutorials here. After doing that, the homebrew channel no longer works. I click on it, and I get a black screen. What happened?
     
  2. syst3merror

    syst3merror GBAtemp Regular

    Member
    248
    1
    Nov 10, 2008
    United States
    Indiana
    try following the guides on this site. I'm guessing either the guide on there sucks or you just didn't follow them perfectly.
     
  3. sylux92
    OP

    sylux92 GBAtemp Fan

    Member
    445
    0
    Apr 15, 2007
    United States
    I followed the one for 3.4 and got everything to work there, just didnt install the backup loader (shouldn't make a difference). I then followed the 4.0 update guide. Should I reinstall the HBC using bannerbomb?
     
  4. manias

    manias GBAtemp Maniac

    Member
    1,258
    0
    Aug 7, 2007
    Netherlands
    which version of the hbc
     
  5. sylux92
    OP

    sylux92 GBAtemp Fan

    Member
    445
    0
    Apr 15, 2007
    United States
    The one that is part of the hackmii installer.
     
  6. ether2802

    ether2802 we have the techno...!!

    Former Staff
    4,350
    5
    Oct 14, 2007
    Mexico
    Pto. Vallarta
    reinstall it and see if that works, if still nothing then try installing HBC 1.0.1, or at last of thing just say good-bye to HBC [​IMG] (JK)
     
  7. sylux92
    OP

    sylux92 GBAtemp Fan

    Member
    445
    0
    Apr 15, 2007
    United States
    Used bannerbomb and reinstalled. Works fine now. [​IMG]
     
  8. ether2802

    ether2802 we have the techno...!!

    Former Staff
    4,350
    5
    Oct 14, 2007
    Mexico
    Pto. Vallarta
    good to know it all went well..!! [​IMG]