Homebrew channel don't loading anything

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Sonic782, Jun 27, 2008.

  1. Sonic782
    OP

    Sonic782 Member

    Newcomer
    30
    0
    Oct 19, 2006
    I've installed it correctly via the Twilight Hack but nothing loads from my SD card, it stays at 0%.

    I've formatted the SD card multiple times so it's not that, I've tried 3 different SD cards and that's not working ethier, I've got no idea what to do. I just want to back up my Brawl save and run Gecko OS for SSBB.

    My Wii does not have a mod chip in it.
     
  2. skawo96

    skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,925
    2
    May 22, 2008
    Remove GC memory card from slot B.
     
  3. Sonic782
    OP

    Sonic782 Member

    Newcomer
    30
    0
    Oct 19, 2006
    It was that simple.... I feel like such an idiot, thank you.
     
  4. Defiance

    Defiance oh my god.. it's full of trading cards...

    Member
    1,504
    62
    Oct 7, 2007
    United States
    Terminus
    Wasn't this fixed on Beta 8?
     
  5. FireEmblemGuy

    FireEmblemGuy Celebrating a decade of shitposting

    Member
    2,443
    442
    Jul 6, 2007
    United States
    Michigan, USA
    Apparently not; I still have to take out my memory card and I know I'm using the latest version, although the first time I used it I could've sworn I left my memory card in.
     
  6. killplaystation

    killplaystation GBAtemp Fan

    Member
    467
    1
    May 23, 2008
    United States
    works for me, partial fix i guess
     
  7. slayer080

    slayer080 Advanced Member

    Newcomer
    95
    0
    Feb 3, 2008
    dont work for me
     
  8. arukado

    arukado Member

    Newcomer
    25
    0
    Mar 23, 2007
    United States

    Don't feel too bad, If it weren't for you posting this topic I would have had to post it. You helped me by helping yourself. Thanks.