Homebrew Channel Doesnt load on 1.0.3

Discussion in 'Wii - Hacking' started by WiiForgotten, Jun 14, 2009.

Jun 14, 2009
  1. WiiForgotten
    OP

    Newcomer WiiForgotten Advanced Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    Canada
    My friends wii, i updated the homebrew channel but than it doesnt load
    its just a black screen
    I deleted it, and installed it again but this time it was the lower version

    so it seems if i update it doesnt work anymore

    any fix for this ?
     
  2. WiiBlaster

    Member WiiBlaster GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,189
    Country:
    United States
    try the newest hackmii installer and re-install the newest HBC
     
  3. WiiForgotten
    OP

    Newcomer WiiForgotten Advanced Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    Canada
    the 1.0.3 is the newest version i think that i installed and is giving me a black screen
    but yea i did install the newest version
     
  4. WiiForgotten
    OP

    Newcomer WiiForgotten Advanced Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    Canada
  5. WiiBlaster

    Member WiiBlaster GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,189
    Country:
    United States
    most of the time it wont load because it messing its IOS, normally just re-installing it through the hackmii installer will fix this problem cause it lets the HBC choose a different IOS to run off of. If that doesn't work i have no clue
     
  6. WiiForgotten
    OP

    Newcomer WiiForgotten Advanced Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    Canada
    hmm i reinstalled it but still nothing
    [​IMG]
     
  7. technosexual

    Newcomer technosexual Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    49
    Country:
    United States
    if youre not on system menu 4.0 try using wiiscu(from wiibrew) to download and install ios38/60/61
    then use hackmii installer to uninstall and reinstall hbc
    see if that fixes it.
     
  8. WiiForgotten
    OP

    Newcomer WiiForgotten Advanced Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    Canada
    I got it working
    i was on 3.2 and i used waninkos 4.0 updater
    and then updated homebrew and now it loads perfectly
    thanks techno!
     
  9. paul3100

    Member paul3100 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    510
    Location:
    scotland
    Country:
    United Kingdom
    Im on 3.2 and after installing ios 12 & 36 hbc 1.03 installed and worked perfectly so there was no need to install 4.0 but if it works and your happy then thats good :-)

    paul
     
  10. technosexual

    Newcomer technosexual Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    49
    Country:
    United States
    you dont have to be on system menu 4.0. but the new hbc uses ios61 and alot of people are having problems with the black screen error. maybe theres some issue on falling back to another ios if ios61 isnt installed.
     

Share This Page