Homebrew apps not always loading

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Retrovertigo, Dec 30, 2009.

  1. Retrovertigo
    OP

    Retrovertigo Advanced Member

    Newcomer
    65
    0
    Nov 10, 2007
    United States
    I'm using a PAL machine on 3.2E with a wiikey version 1 installed. I can always start up the homebrew channel just fine, but lately apps always hang at a black screen when first trying to load them. I have to hold down the power button to switch off my Wii and then when I restart it the apps will load just fine. It isn't happening every time, but is a nuisance nonetheless.

    I haven't changed anything recently, so am not sure what could have gone wrong? thanks for any help
     
  2. Hatsu

    Hatsu Someone's been killing, eh?

    Banned
    2,143
    0
    Oct 19, 2009
    __________________ Warn: 50%
    Install cIOS249
     
  3. tj_cool

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,989
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    I would get the newest HBC (and bootmii while you're at it)
    You can get the newest hackmii installer from bootmii.org
     
  4. Retrovertigo
    OP

    Retrovertigo Advanced Member

    Newcomer
    65
    0
    Nov 10, 2007
    United States
    Quick question with regards to this please. Does Cios249 work alone - or is it a supplement to my Wiikey? I don't really keep up with the scene as such.

    My homebrew channel was up to date, but installed Bootmii and am still having the problem where apps don't load first time around. But I have held off installing the cios2549 just in case I'm supposed to disable my wiikey first? Thanks
     
  5. longtom1

    longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Member
    2,641
    0
    Jan 12, 2009
    Honey Oils inc.
    you need a trucha bugged IOS to install the cIOS249