HENkaku Enso 3.65 Success Poll

Discussion in 'PS Vita - Hacking & Homebrew' started by Lia, Mar 11, 2018.

?
  1. I successfully installed it

    86 vote(s)
    98.9%
  2. I bricked while installing it

    1 vote(s)
    1.1%
  1. Lia
    OP

    Lia GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    GBAtemp Patron
    Lia is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    1,794
    3,713
    Jan 29, 2016
    United Kingdom
    Just want to know what your experience has been with it before I add it to my guide.

    If you have any additional complications or experiences, please share them below.

    Update: Added to guide
     
    Last edited by Lia, Mar 12, 2018
    RY0M43CH1Z3N, KiiWii and THYPLEX like this.
  2. RaptorDMG

    RaptorDMG GBAtemp Regular

    Member
    160
    39
    Sep 13, 2015
    United Kingdom
    Stirling
    I updated fine just make sure to read and follow all the instructions on github and in the updater
     
  3. laharl22

    laharl22 GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,646
    173
    Dec 19, 2014
    France
    I have make a bad manipulation on my vita slim for uninstall enso 3.60 and now with and without sd my vita block to enso logo and power off .any help please?my oled work fine
     
  4. RaptorDMG

    RaptorDMG GBAtemp Regular

    Member
    160
    39
    Sep 13, 2015
    United Kingdom
    Stirling
    Did you uninstall enso with the enso.vpk from the henkaku website?
     
  5. laharl22

    laharl22 GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,646
    173
    Dec 19, 2014
    France
    Maybe idk because the character of txt are small and i have very bad view .

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I understand now my error i have delete config txt without uninstall enso anyway to boot ?
     
  6. KingOfNineFires

    KingOfNineFires Member

    Newcomer
    16
    1
    Dec 9, 2016
    Norway
    Only hiccup I could see people having is not updating vitashell first. Remember to update vitashell through molecular shell if need be.
     
  7. Ryccardo

    Ryccardo WiiUaboo

    Member
    4,151
    1,956
    Feb 13, 2015
    Italy
    Imola
    Hold L while booting to disable plugin loading, if it still fails deactivate Enso 3.60 by doing a factory reset in recovery (you'd still need to properly uninstall it afterwards)
     
  8. laharl22

    laharl22 GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,646
    173
    Dec 19, 2014
    France
    Thanks its working now my second vita will be flashed
     
  9. RODX

    RODX Newbie

    Newcomer
    6
    0
    May 22, 2009
    Brazil
    I´m lost all here.
    When starting the first time after upgrading to 3.65 he rebuilt the database and disappeared with everything including Vitashell. Now I can not install anything else.
     
  10. RODX

    RODX Newbie

    Newcomer
    6
    0
    May 22, 2009
    Brazil
    After Reboot vita load Sony sdcard and do not have vitashell or molecular. How mount SD2VITA without vitashell?


    Enviado de meu Redmi Note 4 usando Tapatalk
     
  11. Wuigi

    Wuigi GBAtemp Fan

    Member
    391
    136
    Sep 14, 2012
    Germany
  12. RODX

    RODX Newbie

    Newcomer
    6
    0
    May 22, 2009
    Brazil
    I remembered that I had a Sony Sdcard with Henkaku. I was able to set sd2vita as UX0 and it worked. I deleted the Patch folder and installed Vitashell Thank you !

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Now, how do I mount the Sony SD as UMA0?
     
  13. sj33

    sj33 GBAtemp Addict

    Member
    2,927
    1,862
    Oct 22, 2013
    Japan
    I had this exact problem. I fixed it by taking out the memory card and forcing recovery mode. Ended up having to format both memory cards, but I was just glad my console was safe and still exploited. Be careful!
     
  14. cool2999

    cool2999 Newbie

    Newcomer
    1
    0
    Jul 15, 2011
    United States
    I backed up my games through CMA and then did full format, redid henkaku and followed through the guide in github. also remember to backup molecular shell and vitashell to cma before trying to update, because when I used sd2vita both apps disappeared, luckily got backup on cma
     
  15. darkfiber

    darkfiber Newbie

    Newcomer
    9
    14
    Sep 15, 2009
    United States
    I had the issue with vitashell showing 1.81 but was able to update it. I also had another issue with nonpdrm pluggin not loading from my ur0 config although my sd2vita bubbles were showing up fine. Some apps would launch with an error C0-9250-6 which means that nonpdrm is not loaded. My 3.61+ nps app installs were not showing up after a vitashell refresh but oddly I was able to get them working by inserting a 8gb vita memory card and putting the tai config/pluggins on it.
     
  16. chocoboss

    chocoboss GBAtemp Regular

    Member
    257
    91
    Jun 25, 2016
    France
    FRANCE
    Update succed on PsTv, not try on vita for now ..
     
  17. BADDINOROX99

    BADDINOROX99 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    707
    248
    Sep 9, 2015
    United States
    I successfully updated to 3.65 BUT like a dumbass I forgot to unlink the Vita memory card before uninstalling enso.. now I don't think my memory card works not that it matters too much because I used the game adapter instead of the memory card anyway
     
  18. hiroakihsu

    hiroakihsu SUPREME LURKER OF THE WORLD

    Member
    236
    86
    Aug 10, 2003
    United States
    On the edge of my seat
    After successfully updating to Henkaku 3.65 and then updating Adrenaline to the latest version I noticed on launching Adrenaline that it said 661.PBP was not installed and had to download/install 6.61 again...My pspemu's date&time/region/theme settings then all got reset to default...Thank god all plugins/themes/games I had installed were intact and still working so no big deal.
     
  19. usernamecharlie

    usernamecharlie Member

    Newcomer
    16
    4
    Jul 12, 2017
    Israel
    Installed flawless, 3.61+ games working fine (tested Darkest Dungeon). Honor and glory to TheFlow0 :bow:
     
  20. Kerbangman

    Kerbangman GBAtemp Fan

    Member
    471
    78
    Sep 19, 2016
    Just a small boot loop which was easy to sort. All OK.
     
Loading...