HELP!!!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by LightyKD, Jul 30, 2009.

Jul 30, 2009

HELP!!! by LightyKD at 7:26 AM (2,020 Views / 0 Likes) 26 replies

  1. LightyKD
    OP

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,354
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    Can someone please PM me the wad for cIOS Rev 8. I installed rev14 and it broke my WiFi so when I used the cios uninstaller to take off rev 14 my system got bricked. I can really use the help!

    .... Ok forget that first part. I fixed the brick by reinstalling rev 14. I am however, having a issue with cios Rev 14. It seems to freeze my pointer while im in the Wii settings. My pointer disappears and my Wii continues to play music while I cant even reset or power off with the remote. I have to do a hard shut down. I can check my channels and save files just fine.
     


  2. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    I thought the 'KING of Nintendo' would know how to use Google lol
     
  3. Rosetta06

    Member Rosetta06 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    131
    Country:
    United States
    Hmm, my brother in law had a problem kind of like that, but don't quote me on it, are using a third party senor bar by any chance?
     
  4. supagusti

    Member supagusti GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    287
    Country:
    Austria
    It can be found on Waninkoko's site: Custom IOS36 rev 08


    BTW: I don't think your prob has anything to do with the sensor bar...
     
  5. Rosetta06

    Member Rosetta06 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    131
    Country:
    United States
    don't quote me on it...

    But he had some serious problems using a third party sensor bar, I'm not a master at this.
     
  6. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    This happened to my friend, he was using a third party wireless sensor bar..
     
  7. zektor

    Member zektor GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Messages:
    1,325
    Country:
    United States
    The President should never hack.
     
  8. Rosetta06

    Member Rosetta06 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    131
    Country:
    United States
    Don't tell me, it was that ugly white and dark blue NYKO job wasn't it?
     
  9. Rosetta06

    Member Rosetta06 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    131
    Country:
    United States
    LMFAO, well they do have a Wii in the White House, maybe he has a team on fixing this.
     
  10. jackdanielchan

    Member jackdanielchan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    539
    Country:
    Japan
    You shouldn't need to download a CIOS Rev 8 wad, all you need is the IOS38 wad or something on the root of your SD card and just download the app, or just use network...
     
  11. Rosetta06

    Member Rosetta06 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    131
    Country:
    United States

    Was it the NYKO bar btw? He couldn't even access Neogamma until Neogamma6 came out, yes I am confused as you are why.
     
  12. supagusti

    Member supagusti GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    287
    Country:
    Austria
    Just a few things regarding the sensor bar: It's ony a small device with 4 IR-LEDs in it. The cable to the Wii is used for power an nothing else. A wireless sensor bar is just a device with 4 IR-LEDs and batteries for the power. You can even work your wiimote with 2 candles:

    www.youtube.com/watch?v=9ZxwBrCAtUE


    Any problems regarding wireless sensor bars are low battery probs.
     
  13. Rosetta06

    Member Rosetta06 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    131
    Country:
    United States
    Yeah, we have actually had a friend show us with two table lamps. But that doesn't explain the problem with the wireless sensor bars, I think it's a third party issue with any homebrew or such.
     
  14. supagusti

    Member supagusti GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    287
    Country:
    Austria
    Maybe some 3rd party bars are so crappy (low on IR-light emission), that they won't work even if their batteries are fully charged....
    I've experienced no problems so far!
     
  15. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    It'd be fun to bannerbomb that thing and they'd all be like "wat"
     
  16. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    Maybe, his was like a kind of light blue and white one.
     
  17. Rosetta06

    Member Rosetta06 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    131
    Country:
    United States
    Was it kind of round oblong thing on top sitting above a square post?
     
  18. Rosetta06

    Member Rosetta06 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    131
    Country:
    United States
    Yes we can!
     
  19. LightyKD
    OP

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,354
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    Ok let me clarify a few things. After reinstalling cIOS rev 14 I gt my network connection back and then downgraded back to cIOS rev 8. I was using my first party sensor bar when I was browsing the Wii settings under rev 14. I tried my NYKO bar once just to make sure I wasn't seeing things. It's definitely something to do with rev 14. After going back to rev 8 I didnt have the problem anymore. Now I have two questions...

    1) Why would something like that (a freeze in the Wii settings) happen on rev 14?

    2) If I'm playing Ghostbusters VIA disc, could I still play it on Rev 8?
     
  20. LightyKD
    OP

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,354
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    ...Anyone? ...Answers?
     

Share This Page