HELP yu gi oh reverse of arcadia black screen

Discussion in 'R4 DS' started by Pagamim, Aug 2, 2010.

Aug 2, 2010
  1. Pagamim
    OP

    Newcomer Pagamim Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    Portugal
    hi, can someone help me with this game? it always freezes with a black screen
    i already tryed normal and YSmenu booting with normal and patched roms (EUR USA and JAP versions) all failed, game loads good but always freezes with a black screen when any duel starts [​IMG]

    any ideias?

    thanks a lot
     
  2. Shinigami357

    Member Shinigami357 Current "give a fuck" level: Honey Badger

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    1,648
    Country:
    Philippines
    lol, here i am again. i've found a few posts that might help you out (hope this isn't against the rules, coz the links are within the site anyways)
    link 1
    link 2

    not exactly sure how these fixes work, since the game works flawlessly on my ak2i, but i hope they help
     
  3. Pong20302000

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    this works fine on Latest YSMenu
     
  4. Pagamim
    OP

    Newcomer Pagamim Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    Portugal
    i forgot to say that i already tryed with AP codes on JAP and USA version and it did the same (i have an updated usrcheat.dat)

    and i forgot to say that i have an R4 SDHC (clone)

    i know this is a very "epic" topic, i already did search for help but i could not found a specific way to solve my problem

    thanks a lot
     
  5. Pong20302000

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    works fine with YSMenu

    you are using my files right?
     
  6. Pagamim
    OP

    Newcomer Pagamim Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    Portugal
    yup, the 4 of them (with usrcheat.dat) version 6.24 and tryed on EUR USA and JAP the 3 game did the exact same thing [​IMG]
     
  7. Pong20302000

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    sounds like u have dud roms then
     
  8. Pagamim
    OP

    Newcomer Pagamim Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    Portugal
    whaaa xD

    no ideias? :S

    thanks
     

Share This Page