help with wiiradio 0.5

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by iiixtream, May 6, 2010.

  1. iiixtream
    OP

    iiixtream Member

    Newcomer
    48
    0
    Sep 14, 2009
    United States
    USA
    hello and thanks in advance to whoever can help me. I searched and can't find the answer. I was using wiiradio 0.4 and loved it then upgraded to 0.5 and loved that version but the other day it just stoped working. Now when I go to load it, it just reloads the homebrew channel. So I deleted the entire folder and downloaded it again and it still get the same result, it reloads. So I deleted the folder again and installed it from HBB and it still reloads the homebrew channel. I'm on system menu 4.2U and a kingston 4gb sdhc cios38 v14. Please help I really love this app. All other apps collect dust on my sd card
     
  2. terminal_illness

    terminal_illness Dark Hadou Master

    Member
    746
    18
    Aug 29, 2008
    Canada
    Canada! Mah Fukas!
    is your wifi working correctly?
     
  3. iiixtream
    OP

    iiixtream Member

    Newcomer
    48
    0
    Sep 14, 2009
    United States
    USA
    yes, i have no problem connecting to Home Brew Browser or using mario cart wifi
     
  4. terminal_illness

    terminal_illness Dark Hadou Master

    Member
    746
    18
    Aug 29, 2008
    Canada
    Canada! Mah Fukas!
    weird. did you try formatting your card? sometimes my card gets corrupted and i have to re format.
     
  5. iiixtream
    OP

    iiixtream Member

    Newcomer
    48
    0
    Sep 14, 2009
    United States
    USA
    I formated the sd card and then tried it again and same thing happened. So I used a different sd card and it works again. Thanks for the help