1. digey

    OP digey Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    3
    Country:
    I really don't understand where you are suppose to extract the g6loader and other file. It says root directory do I just put it in the g6 or do I have to put it in the NDS folder?
     
  2. inter4ever

    inter4ever GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 3, 2005
    Messages:
    167
    Country:
    United States
    The root directory is the drive itself witho ut entering any folder. You should just put it in the G6.
     
  3. digey

    OP digey Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    3
    Country:
    and from there I load the DS and press Y taking me to the GBA screen and hit A+B+start+select and reload the system right? am I done after that?
     
  4. tama_mog

    tama_mog Kupo
    Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    yes, assuming it updates successfully. you hit AB/start/select when the green text starts up in gba mode.
     
  5. Golds

    Golds Old Member
    Member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    379
    Country:
    United States
    I dont think there is 4.4 firmware yet, the new 4.4 is just the loader program the firmware is 4.3a, I am pretty sure.
     
  6. kohkindachi

    kohkindachi GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Messages:
    467
    Country:
    Senegal
    Loader..firmware, isn't it the same LOL
    BTW both 4.4 is out
     
  7. Golds

    Golds Old Member
    Member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    379
    Country:
    United States
    as loader i mean the actual patch program
     
  8. bspxa

    bspxa Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2006
    Messages:
    5
    Country:
    The "loader" goes into the same directory as your previous loader install(on your PC) to upgrade the "patching" software,no new firmware that I'm aware of.
     
  9. pelago

    pelago Member
    Member

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    1,019
    Country:
    We've got a teminology problem in this thread. The software on the PC is the 'Manager', the software on the G6 is the 'Loader'.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - updating, firmware,