Help with saves on EZ Flash 3 in 1 with R4

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Latex_Pineapple, Nov 3, 2007.

  1. Latex_Pineapple
    OP

    Newcomer Latex_Pineapple Newbie

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    I'm having a great deal of difficulty saving on my R4 with the EZ Flash 3-in-1 expansion. I'm using the 3 in 1 expansion pack tool v 1.8 by Rudolph, and I've already tried converting the game to an NDS. The game is Final Fantasy Tactics Advance.
     
  2. Latex_Pineapple
    OP

    Newcomer Latex_Pineapple Newbie

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Someone help, please?
     
  3. Latex_Pineapple
    OP

    Newcomer Latex_Pineapple Newbie

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Anyone? All I want is to save Final Fantasy Tactics.
     
  4. Latex_Pineapple
    OP

    Newcomer Latex_Pineapple Newbie

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Really? Nobody can help me at all? Not one person knows what to do? Nobody can spare the hundred or so words to tell me what I have to do to fix the problem? Wow.
     
  5. Mican

    Newcomer Mican Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    19
    Country:
    Czech Republic
    I do not know R4 but this does not matter...

    1, Patch the game with EZ4 Client or GBATA tool and copy it to SC card.
    2, Run the "Rudolph tool", switch to "NOR Mode" and write into NOR memory.
    3, Run "GBA Game" from the main DS menu and you have 99% chance of having working saves.
    4, DO NOT run any other GBA game in the PSRAM mode, this would destroy your save.
     
  6. striding

    Newcomer striding Advanced Member

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Messages:
    53
    Country:
    United Kingdom
  7. XaMMaX90

    Newcomer XaMMaX90 Newbie

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    4
    Country:
    Russia
    I got problems with Final Fantasy Tactics Advance(save) even on my ez-flash V =) I press save but don't see save on save screen but if reset game save will be there...maybe thats just for me.
     

Share This Page