Help with limited resource wii softmodding (URGENT).

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Shady Guy Jose, Aug 13, 2009.

  1. Shady Guy Jose
    OP

    Member Shady Guy Jose GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    196
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    So my current situation is:

    3.4E Wii w/ cIOScorp 3.2 installed. Runs backups but does NOT run other region games.
    Owner of this Wii doesn't have a Wi-Fi connection so some installers don't work.
    He also doesn't have an SD card that can stay in the wii.
    He is also a KID, so he can't mess with pre-boot menus and loaders.

    So what I need is something I can install with files on my SD card only, that will stay in the Wii and that will not require a change in the way it currently works that will simply bust the region locks (in both Wii and GC though). It can't require a permanent SD card...
    I'm sorry but I'm kinda desperate because I need this ready by tomorrow and the resources are scarce.
     
  2. david432111

    Member david432111 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    859
    Location:
    Denmark
    Country:
    Denmark
    Install pre-loader, activate region free hack and set it to boot directly in to the menu. That way he won't see it. Problem solved [​IMG]
     
  3. jabmaster2

    Member jabmaster2 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    United States
    U can try preloader and region free hacks. Or just do it easiest way and get games for ur region. I don't know why people hate getting games there own region. Anyways if preloader dosent work ur only option is neogamma as a channel or gecko os
     
  4. Shady Guy Jose
    OP

    Member Shady Guy Jose GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    196
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    thought about it. it's on 3.4 with no wifi so that it can go 4.0 so unless you can create a hacks.ini for 3.4 it's a bit hard.
     
  5. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    3.4 has no hacks for preloader
    think before you reply [​IMG] (but it was a good try [​IMG] )
    not pointed to OP
     
  6. Shady Guy Jose
    OP

    Member Shady Guy Jose GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    196
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    do you guys know how to install Gecko OS as a channel? and will it work for GC too?
     
  7. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    First one is simple: get a wad of GeckoOs and install it with the wad manager
    be sure its an autoboot version so it doesn't go to the menu
    Not really sure about the second, but you can try [​IMG]
     
  8. jabmaster2

    Member jabmaster2 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    United States
    Mmm I'm sure u can google and find a channel. I use a forwader so that won't help u. I'm pretty sure it works with gc. Btw there is way to upgrade ur wii to 4.1 with wads offline so u can use preloader. It's in the ultimate 4.0 guide thread first page
    try this thread may help http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171...p;#entry2166518
     
  9. david432111

    Member david432111 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    859
    Location:
    Denmark
    Country:
    Denmark
    Lol, forgot about that.
     
  10. Shady Guy Jose
    OP

    Member Shady Guy Jose GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    196
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    Thanks guys, Gecko channel worked (it wasn't autoboot but I taught him how to use it)
     

Share This Page