Help with deleting roms....

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by squirt1000, May 8, 2007.

May 8, 2007
  1. squirt1000
    OP

    Banned squirt1000 Would rather have a cup of Tea!

    Joined:
    Jul 14, 2003
    Messages:
    842
    Location:
    Devon, UK
    Country:
    United Kingdom
    Righto, Ive got a complete romset for the nes and most of the files are garbage. Ie: unofficial and japanese. Is there a way I can delete everything but the games with (u) in the filename? Else im gonna be here all week sifting through over 13000 roms!!!! Please help [​IMG]
     
  2. Samutz

    Member Samutz Wet Tissue Sample

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    1,598
    Location:
    See that hole in your wall?
    Country:
    United States
    Do a search?

    I did a search for (U) on my set and moved them into a folder, then for (E) then moved them to a different folder, then (J), etc.
     
  3. squirt1000
    OP

    Banned squirt1000 Would rather have a cup of Tea!

    Joined:
    Jul 14, 2003
    Messages:
    842
    Location:
    Devon, UK
    Country:
    United Kingdom
    Cool, Didnt think of that! Many thanks [​IMG] Should speed things up no end [​IMG]
     
  4. turboge

    Newcomer turboge Newbie

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    After picking up the ROM set (one compatible with the Wii) I was disappointed to find no Dragon Spirit included. One of my favs on the NES. I guess I will have to add it myself.

    I would say to delete ROMS...

    Edit the ISO. I use UltraISO and you can find it in the usual places.

    Now I haven't tried this with the ROM set for the wii so I don't know if it will work. Just a suggestion.

    Turbogé
     
  5. squirt1000
    OP

    Banned squirt1000 Would rather have a cup of Tea!

    Joined:
    Jul 14, 2003
    Messages:
    842
    Location:
    Devon, UK
    Country:
    United Kingdom
    Did it with Search option and built myself a nice collection of (U) games. Now im finding that FCE wont work when my Wii is in 60hz mode as the GC controller dosnt do anything. And when im in 50hz mode all is fine apart from a really bad flicker at the top of the screen when in the main menu and whilst playing a game [​IMG]
     
  6. pikachucrackpipe

    Member pikachucrackpipe President

    Joined:
    Sep 6, 2003
    Messages:
    2,189
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    del *.nes /s
     

Share This Page