help with CMIOS

Discussion in 'Wii - Hacking' started by misticknight, Feb 20, 2010.

Feb 20, 2010

help with CMIOS by misticknight at 8:14 PM (785 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. misticknight
    OP

    Member misticknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 4, 2004
    Messages:
    916
    Country:
    Australia
    hey guys, i updated my cMIOS using Waninkokos latest updater the other day and when i tried a game today it didn't work. the screen would read that it loaded a gamecube disc but when i press load it would just restart. it happens to the GC Backup Launcher up as well so its not just from the Wii Menu its not working. I forgot what i had before that but im pretty sure it was the cMIOS that Waninkoko didnt make, it used to work fine before that, i just installed this one cause i assumed it being Wanin it would be the better one. Anyone know how i can fix this:?
     
  2. nitrostemp

    Member nitrostemp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,272
    Country:
    Australia
    quickest way to figure this out is if you post all the info of your wii sysmenu ver ios's ect
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    How would that help him?


    I'd just try to install WiiGators cMIOS (since thats the only non-waninkoko one)
    The installer is included with the GC launcher
     
  4. misticknight
    OP

    Member misticknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 4, 2004
    Messages:
    916
    Country:
    Australia
    ^ thanks, i knew i should try that i just thought it wouldnt downgrade or it might be dangerous.
     

Share This Page