1. Shiin

    OP Shiin Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    Today i received my G6Lite from Divineo.cn, and when i turn it on the thing gets stuck in the part when "Touchpod For G6flash" appears in the upper screen.


    After this, i tried to run the latest loader file but when i click yes, tow number 1s appear.

    After that, i was told that formatting it would fix it, so i went and formatted the disk with like 1mb in it by mistake, then formatted the other one and am now baffled on what to do next

    Please help me [​IMG], and i am using Datels MaxMedia Launcher
     
  2. Falkentyne

    Falkentyne GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    193
    Country:
    United States
    I don't know if that Datel thing is compatible with the G6L or not, nor do I know even what it is.
    But you can try this:

    1) format it with FAT 16 (not fat32)
    2) Use the mputility (should be on the g6flash.com website) to low level format the drive after you formatted in windows as fat16, and to install the proper software on it.

    I think it's called "maintenence utility" on their website.

    Also notice after formatting it and using the utility, windows may detect an unknown device or fail to detect the flash drive. Just safely remove it, then replug it in, and windows will detect it again correctly.
     
  3. Shiin

    OP Shiin Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    Did it, no differance
     
  4. DarkElf101

    DarkElf101 Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    42
    Country:
    United States
    How do you format it Fat 16 it only shows 32 or FAT
     
  5. delta123

    delta123 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    576
    Country:
    fat is fat16
     
  6. MrHellFire

    MrHellFire Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    38
    Country:
    United States
    It definitely doesn't have anything to do with the Max Media Launcher, I'm using it with my G6 Lite and I've never had a problem with it.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - opening, screens, black