help using wiixplorer and smb

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by tommyv, Sep 3, 2009.

Sep 3, 2009

help using wiixplorer and smb by tommyv at 4:17 AM (4,893 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. tommyv
    OP

    Newcomer tommyv Advanced Member

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    I'm using wiixplorer and want to connect to my pc via smb, could somebody explain me how to get this working? how to configure it.

    wad manger lan edition works perfectly so I know the smb and lan are working.
    thanks
     
  2. UranusKiller

    Member UranusKiller TranceMaster

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    951
    Location:
    Redcar, England, UK.
    Country:
    United Kingdom
    http://code.google.com/p/mplayer-ce/wiki/Configs follow SMB section.
     
  3. tommyv
    OP

    Newcomer tommyv Advanced Member

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    do you have to do the same for wiixplorer to work? do I have to install new ios? can't I just configure it on the settings?
     
  4. UranusKiller

    Member UranusKiller TranceMaster

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    951
    Location:
    Redcar, England, UK.
    Country:
    United Kingdom
    yeah but it's best to install the cIOS, WiiXplorer has the exact MPlayerCE one on there google code
     
  5. tommyv
    OP

    Newcomer tommyv Advanced Member

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    ok, thanks uranuskiler, I was kind of hoping for it to work the same way as wad manager lan edition, it works great and without much trouble.
     

Share This Page