[HELP] Unable to load Daxter(EUR) ISO

Discussion in 'PSP - Hacking & Homebrew' started by ckjong, Jun 2, 2007.

Jun 2, 2007
  1. ckjong
    OP

    Newcomer ckjong Member

    Joined:
    May 26, 2006
    Messages:
    28
    Country:
    Japan
    I'm not sure if anyone here is having this problem. I can't seem to load the Daxter (EUR) iso. It shows in 'Game' - 'Memory Stick' and the game preview runs. But when I try to run it, the screen goes blank and nothing happens. I can still exit back to the XMB via the 'Home' button though. My PSP is running on 3.40 OE-A and I've tried running the game on plain iso as well as cso. Both does not work. Any ideas guys?
     
  2. lenselijer

    Member lenselijer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    1,497
    Country:
    Netherlands
    set the cpu speed to 266mhz for iso/cso in the recovery menu.
     
  3. ckjong
    OP

    Newcomer ckjong Member

    Joined:
    May 26, 2006
    Messages:
    28
    Country:
    Japan
    I tried what you suggested but it still does not work. [​IMG]

    I was previously running the CPU at 333mhz.
     
  4. Bowser128

    Member Bowser128 King Koopa

    Joined:
    May 26, 2006
    Messages:
    506
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Are you sure you're download didn't corrupt and your source was a good ISO? I'd just say to download it again elsewhere.

    Alternatively, you could try opening it in UMDGen and rearranging the files into a bootable image, sometimes rippers will make a hash of it and you have to try to fix it yourself.
     
  5. Jiggah

    Member Jiggah GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    1,223
    Country:
    United States
    I think daxter might be a game that requires a UMD...any UMD game in the drive. If you have a custom firmware like 3.40 OE-A, go into the recovery menu and disable the don't use UMD option. There are a couple of games like this i.e. Monster Hunter Freedom, Gurumin, etc.
     
  6. ckjong
    OP

    Newcomer ckjong Member

    Joined:
    May 26, 2006
    Messages:
    28
    Country:
    Japan
    Hmmm, I checked the release info for the iso. It seems that the one I downloaded is around 800MB while the size of the full iso is suppose to be 1.30GB. I guess the problem lies with the iso, I'll find one with the correct size and download it to try.
     

Share This Page