Help, Twilight hack is not appearing on SD card in Wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Narutoball, May 22, 2008.

  1. Narutoball
    OP

    Newcomer Narutoball Member

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    I've followed everything perfectly, i have a folder in the root of the SD card which is just FAT format (should i try Fat32 since Fat16 isn't an option avaliable) Which goes Private>wii>title>RZDP - which has the bin file rzdp0 in it (since i'm in europe thats right isn't it?) i've done everything with the WADs but no matter what the twilight hack doesn't appear when i go to check the SD card on my wii.

    Can anyone help please!?
     
  2. SergeXVI

    Newcomer SergeXVI Newbie

    Joined:
    Jan 12, 2007
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    You need to change the name of the rzdp0.bin to data.bin
     
  3. Narutoball
    OP

    Newcomer Narutoball Member

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    It still doesn't show
     
  4. Richy Freeway

    Member Richy Freeway GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    776
    Country:
    United Kingdom
    You need to have data.bin in X:\private\wii\title\RZDP\ on your SD card, where X is the letter of your SD card.
     
  5. Narutoball
    OP

    Newcomer Narutoball Member

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    thats exactly where i have it.

    The SD card is reconised on the wii sicne it tells me the amount of space there is and i transfered my other zelda save off it beforehand.

    Also does it matter that i'm doing this on vista?
     
  6. callmebob

    Member callmebob The Grandpa of Awe!

    Joined:
    Jan 24, 2007
    Messages:
    619
    Location:
    Bitburger Brewery (a lot)
    Country:
    Germany
    If you copy the twilight save to your sd card, just swap out the data in in the last directory.
     
  7. Narutoball
    OP

    Newcomer Narutoball Member

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    thats what i did on my first time. But it didn't work so i'm presuming its something to do with my wii. Is this not supported on modded wiis or something?

    Edit: If i put the backed up data of my original save of zelda in the same place it appears...:wtf: wtf is going on, I have a wii that shipped at launch and a copy of zelda that shipped at launch. I looked at the numbers on the disc and they match...T_T please someone help. I dunno if the hack i have is corrupted maybe, anyone got a link to a version they know works?
     
  8. 73ARM3

    Newcomer 73ARM3 Member

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    27
    Country:
    United Kingdom
    Have you got file extensions hidden, so when you rename the file, your naming it data.bin.bin
     
  9. callmebob

    Member callmebob The Grandpa of Awe!

    Joined:
    Jan 24, 2007
    Messages:
    619
    Location:
    Bitburger Brewery (a lot)
    Country:
    Germany
    Did you copy the save back to your Wii, and then start up Zelda? The save should be there, just walk in the opposite direction, or talk to the man.

    (You´ll know it´s the right save. It looks like about 100% finished, and I think it even saves twilight hack on the save.)
     
  10. Narutoball
    OP

    Newcomer Narutoball Member

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    The twilight hack doesn't appear on the SD card in the wii so i can't actually access it or copy it over to begin with.

    Has this happened to no one else? T_T wtf...
     
  11. callmebob

    Member callmebob The Grandpa of Awe!

    Joined:
    Jan 24, 2007
    Messages:
    619
    Location:
    Bitburger Brewery (a lot)
    Country:
    Germany
    Did you copy the whole folder back, or just the bin file?, ´cause it needs to look just like it did when you copied it.

    If you were able to copy the save then the wii must be able to read the sd card.
     
  12. Narutoball
    OP

    Newcomer Narutoball Member

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    I've tried copying my data to the SD card then taking it out and replacing it with the hacked file..but it still doesn't show. If i put my original data in that slot it shows. so it has to be with the file...is there any other version that i could use..? I'm going to try the other country data and see if they work..for no particular reason..
     
  13. Narutoball
    OP

    Newcomer Narutoball Member

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    ok i just reformated and did everything again and it worked....wierd....
     
  14. callmebob

    Member callmebob The Grandpa of Awe!

    Joined:
    Jan 24, 2007
    Messages:
    619
    Location:
    Bitburger Brewery (a lot)
    Country:
    Germany
    Another problem solved, now bring on the VC´s and Wiiware!!
     
  15. raid168

    Newcomer raid168 Advanced Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    88
    Country:
    Canada
    try to use SD Formater 2.0 to format your SD card
     

Share This Page