Help - Sudden G6 loading problem

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by everfree, Oct 18, 2006.

Oct 18, 2006
  1. everfree
    OP

    Newcomer everfree Newbie

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    G6 loads and automatically plays the first game on the list. I can't access any of the other games since the loading clock pops up as soon as the game list loads on the DS.

    I have no idea what happened since I was playing yesterday with no problems, and it just started doing this today all of a sudden. I've formatted, update from 4.2 to 4.6 in the process, and reloaded the games, and still happens.
     
  2. kohkindachi

    Member kohkindachi GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Messages:
    464
    Country:
    Singapore
    LOL is it a prob with ur DS button [​IMG] Make sure it's not 'down'
     
  3. everfree
    OP

    Newcomer everfree Newbie

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I don't think a button is pressed down, since nothing gets selected on the main DS menu, and the game that loads automatically plays fine.
     
  4. WishCow

    Newcomer WishCow Advanced Member

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Messages:
    85
    Country:
    Hungary
    One of my friends had the EXACT problem, but it just went away so... can't help you, but I would check if the board in the case is misaligned.
     
  5. everfree
    OP

    Newcomer everfree Newbie

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Thanks. It's a little assuring to know that it eventually went away. Do you remember just how long it took for it to go away? Did your friend do anything to try to get it working?
     

Share This Page