[Help] rxTools blackscrenning on me after installing gba cias in sysnand

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by AGuyWithNoLife, Jan 31, 2016.

  1. AGuyWithNoLife
    OP

    AGuyWithNoLife Member

    Newcomer
    17
    1
    Jan 11, 2016
    Hey there, I got an o3ds with menuhax coldbooting to rxtools and I wanted to install some GBA VCs.

    I tried doing the following many times:

    Create dbs folder on PC -> Coldboot HBL -> miniPasta -> sysNand with CFW -> system settings -> data management -> Coldboot HBL -> miniPasta -> sysNand with CFW -> H&S FBI (preinstalled) -> install gbas -> reboot -> Coldboot rxTools -> BLACK SCREEN

    The only way to remove this is by formatting sysNand so it deletes every gba vc :(, I tried it like 4 times to no avail, any idea why isn't working?
     
  2. James310

    James310 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    879
    319
    Oct 4, 2015
    United States
    Somewhere in California
    This is why we make backups before installing things to sysnand and emunand...
     
  3. AGuyWithNoLife
    OP

    AGuyWithNoLife Member

    Newcomer
    17
    1
    Jan 11, 2016
    This doesn't have to do with what I asked, i wondered if its a problem with rxTools or only my 3ds
     
  4. Marko76

    Marko76 GBAtemp Psycho!

    Member
    3,550
    2,009
    Aug 19, 2015
    United Kingdom
    Clydebank
    Defo a problem with rxTools as the same thing happened to me as well
     
  5. AGuyWithNoLife
    OP

    AGuyWithNoLife Member

    Newcomer
    17
    1
    Jan 11, 2016
    Phew I thought I messed it up, thanks! Do you know how to get rid of it without formatting?
     
  6. Marko76

    Marko76 GBAtemp Psycho!

    Member
    3,550
    2,009
    Aug 19, 2015
    United Kingdom
    Clydebank
    Nope not got a clue sorry