Help plz, SC software not working.

Discussion in 'Supercard' started by misticknight, Aug 22, 2006.

Aug 22, 2006
  1. misticknight
    OP

    Member misticknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 4, 2004
    Messages:
    916
    Country:
    Australia
    i'm getting an "Open File Error" msg with every game i try to patch, DS/GBA roms all of them arent working. wats going on.
     
  2. meangreenie

    Banned meangreenie Banned

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    639
    Country:
    United Kingdom
    set the output directory in the options tab to a folder that exists
     
  3. misticknight
    OP

    Member misticknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 4, 2004
    Messages:
    916
    Country:
    Australia
    it is set to a folder that exists.
     
  4. meangreenie

    Banned meangreenie Banned

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    639
    Country:
    United Kingdom
    are you're roms double packed ?

    other than that i have no clue.. sorry
     
  5. misticknight
    OP

    Member misticknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 4, 2004
    Messages:
    916
    Country:
    Australia
    wats double packed mean? there all unzipped if thats what your talking about i'm patching the .nds/.gba files themselves it still gives me that msg [​IMG]
     
  6. bobbyblunt

    Newcomer bobbyblunt Advanced Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Messages:
    72
    Country:
    Are you sure you haven't renamed the folder or something?
    Just re-install the software and start again.
     
  7. misticknight
    OP

    Member misticknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 4, 2004
    Messages:
    916
    Country:
    Australia
    k i'll try one more time, but i did reinstall allready, i'll just check the folder out.
     
  8. misticknight
    OP

    Member misticknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 4, 2004
    Messages:
    916
    Country:
    Australia
    omg i am a fool, it was the folder lol, it was meant to be D:\Games\SC\Supercard Lite\Out instead i had it on D:\Games\SC\Out.

    sorry guys.
     

Share This Page