help please

Discussion in 'Wii - Hacking' started by pyromover, May 28, 2011.

May 28, 2011

help please by pyromover at 3:58 AM (403 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. pyromover
    OP

    Newcomer pyromover Newbie

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Hope im in the right section i have 4.1u system menu no preloader the wii will not boot i was in dop-mii honestly im not sure what i even did or was doing at the time been several months ago. But the wii when powered on wont do anything no health screen no nothing, I thought i had preloader installed but i guess not wouldnt load holding reset and power. Just wondering if im screwed and need to go to the pawn shop to buy another one. Any advice is appreciated. thank you
     
  2. DeadlyFoez

    Member DeadlyFoez Banned

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    5,223
    Country:
    United States
    Do you have a nand backup? Try out the savemiifrii method to get into recovery mode and tell us if it works. You could possibly have a bad bluetooth module.
     
  3. brausm08

    Member brausm08 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    721
    Location:
    USA - Midwest
    Country:
    United States
    ...bootmii/boot2?? with no SD card in the slot, do you get two quick drive slot flashes when you power on the wii?
     
  4. pyromover
    OP

    Newcomer pyromover Newbie

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    no boot mi powers on and nothing no nand backup
     
  5. mauifrog

    Member mauifrog DA KINE WiiHacker

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,585
    Country:
    United States
    I think you updated your system ios60 to v6400. If you have an old wii or a nand backup, deadlyfoez can probably fix it for you.
     

Share This Page