Help needed running PAL backup on NTSC U wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by gloriousconnor, Jul 9, 2009.

  1. gloriousconnor
    OP

    Newcomer gloriousconnor Advanced Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    Hello there,

    I've been having trouble running a PAL iso on an American wii. No matter what settings I use the screen is always black and white and zoomed in. This is because of the 50-60 Hz thing right? Anyone have advice as to how to fix this problem?


    Also, I used Regionfrii and WiiBrickBlocker on it before I burned it to disc. Does this mean I am 100% safe from bricking that could be caused by this game?





    Connor
     
  2. gloriousconnor
    OP

    Newcomer gloriousconnor Advanced Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    64
    Country:
    United States
  3. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    Don't double-post!
    Try using Gecko OS.
     
  4. WalkerOfTheDay

    Member WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    You already tried forcing NTSC in your loader ??
    You might also check if there is a NTSC version available 'somewhere' [​IMG]
     
  5. gloriousconnor
    OP

    Newcomer gloriousconnor Advanced Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    64
    Country:
    United States

    Haha yeah, but I don't have any blank DVD-R's at the moment [​IMG]
     

Share This Page