help me with naruto shippuuden ninja gekitou ex3

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by Rivaloftime, Jan 28, 2009.

  1. Rivaloftime
    OP

    Newcomer Rivaloftime Newbie

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    France
    hello,
    I have a problem with the game naruto shippuuden Gekitou ninja taisen EX3.
    I use the backup software loader 0.3 gamma and the game works by using its options: NTSC FORCE: YES / Language: Japenase and Hook: VI (default).
    But the game works without colors! There are only black and white.
    Could you plz help me to play with color!

    Thank you for your attention!
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Since ur from france, doesn't that mean you have a Pal wii/tv
    Force pal then
    If you have NTSC, i don't think you must force anything Jap (NTSC-J) is NTSC
     
  3. Rivaloftime
    OP

    Newcomer Rivaloftime Newbie

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    France
    are u french?
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    No, from Belgium (north side)
    You can see it at the flag on the left
    But is it solved now or not?
     
  5. Linkgohan

    Newcomer Linkgohan Newbie

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    France
    Hi, i'm French [​IMG]

    I want to play Naruto Shippuden EX3 but i would like to know if i must change the Game like the error 002fix for Bleach: Versus Crusade...

    Thanks,
     

Share This Page