help me -using supercard sd

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by fjarma, Jul 10, 2006.

Jul 10, 2006

help me -using supercard sd by fjarma at 11:57 AM (946 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. fjarma
    OP

    Newcomer fjarma Newbie

    Joined:
    Jul 10, 2006
    Messages:
    3
    Featured Posts:
    0
    Country:
    Italy
    [​IMG] hello everyone, i'm newbe using supercard, if i patch gba roms with default option enables so i have 3 files, they doesn' t work; with option disabled i have only 1 file .gba and all games are working, but not hot key so i can't save.
    i have first nintendo ds, supercard sd, sd card 1 gb, kernel 1.62 e software 2.541.
    what's the problem???
    thankx

    sorry for my english, i'm italian.
     
  2. godbuns

    Newcomer godbuns Advanced Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    65
    Featured Posts:
    0
    Country:
    Canada
    I use super card software 2.53 apparently it works better for the gba games just install it to a different directory and u can use the old one for gba the newer one for ds
     
  3. xxx_boy

    Newcomer xxx_boy Member

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Messages:
    24
    Featured Posts:
    0
    Country:
    United Kingdom
    Do you convert your game??
    when you play DS game, you need *.nds.dsq and *.nds.sav two files.
     
  4. fjarma
    OP

    Newcomer fjarma Newbie

    Joined:
    Jul 10, 2006
    Messages:
    3
    Featured Posts:
    0
    Country:
    Italy
    [​IMG] Thanks, whit 2.53 version the gretaer part of gba games works an saves. (white screen only in games with big size like Harry Potter and the Goblet of Fire and Fire Emblem the Sacred Stone )
     
  5. godbuns

    Newcomer godbuns Advanced Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    65
    Featured Posts:
    0
    Country:
    Canada
    Glad i could help [​IMG]
     
  6. fjarma
    OP

    Newcomer fjarma Newbie

    Joined:
    Jul 10, 2006
    Messages:
    3
    Featured Posts:
    0
    Country:
    Italy
    [​IMG] With GBA games now all OK, but i have trouble with nds roms; the patch it seems to work, but the loading is much fast one and only arrives to approximately 1000k and then they appear the two white screens.
    NB I have not flashme, i have superpass and original Metroid Hunter in slot1.
     
  7. Linkiboy

    Member Linkiboy GBAtemp Testing Area

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    4,888
    Featured Posts:
    0
    Country:
    United States
    Yes, loading for DS games is very fast, almost always under 1200k. What DS game gives you white screen?
     

Share This Page

Loading...