Help me please

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by da_punisher, Apr 18, 2008.

Apr 18, 2008

Help me please by da_punisher at 1:52 PM (756 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. da_punisher
    OP

    Newcomer da_punisher Newbie

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    Seychelles
    Hi,

    I have an NTSC-J wii. I updated the wiikey chip to 1.9g so i can play super mario galaxy US. I followed all the steps that are required to fix the iso so that the game becomes playable. These are the step i followed:

    1) I opened it in Truca signer and extracted the main.dol in partition 2 (i.e Partition (RMGE01))
    2) I dragged the iso into WGLP and chose option 1 (EN)
    3) I patched the main.dol in Generic wii Patcher to remove error 001
    4) Replaced the main.dol file with the edited one
    5) Patched the iso with WBB

    After this i burnt the iso, it read the disc and everthing was fine but when i start the run the game the screen goes black and stays like that.

    Did I miss something? Please someone help me.
     
  2. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    try setting the wii to english
     
  3. da_punisher
    OP

    Newcomer da_punisher Newbie

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    Seychelles
    how do i do that?
     
  4. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    Somewhere in the options menu, don't know where exactly
    But perhaps J wii's can't be set to english ?
     
  5. da_punisher
    OP

    Newcomer da_punisher Newbie

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    Seychelles
    Nope they can't i tried doing it but there is no way. I asked help from Nintendo and they said that its made for Japan only and thats why I cannot change it to English. But this is a dumb rule they should make all the future consoles region free when it comes to games and also multi language no matter where it comes from. Anyway is there anyway i can make SMG work, i asked on other forums and they said maybe its a bad burn but i tried burning it at different speed nothing worked, the the DVD-R I am using always worked before without any problem.
     

Share This Page