1. Fentaur

    OP Fentaur Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I have been using the M3 Real for over 6 months now without any problems. I recently (5-21-2008) bought a new red and black DS lite. When I put the M3 Real in the new DS it will not power on. If I power on the DS before I put in the M3 Real, it will turn off when I insert the card. The firmware version is 3.7 X and the card's version is CP2 and it still works fine in my wife's older DS lite. Commercial games work fine in the new DS. Do I need a newer version/different card? Do I need to try and find an older model of the DS lite? The serial number on the DS starts with UG48 and the number in the box is 7 if that means anything.

    Please help
     
  2. Toni Plutonij

    Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!
    Former Staff

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,152
    Country:
    Croatia
    Try this, it should help you, it worked for me!!
     
  3. Fentaur

    OP Fentaur Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I appriciate the help. I tried the paper and it didn't work, but just using a piece of tape over right edge as you are looking at the connectors or the left edge if looking at the label worked for me!
     
  4. Toni Plutonij

    Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!
    Former Staff

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,152
    Country:
    Croatia
    Great then..as long as it works.. [​IMG]
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - working,