Homebrew [HELP] I get error "002-0119" every time I want to play online.

fowler002

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 3, 2013
Messages
371
Trophies
0
Age
39
XP
510
Country
I don't think I have luma, I left the remaining steps

I'll leave it to the experts to confirm but from my understanding if you installed b9s then you WILL have luma even if you don't do the finalising step, otherwise the 3ds wouldn't start. You can confirm by holding select while switching it on.

--------------------- MERGED ---------------------------

Hey Guys, Can I update to 11.06 using luma 7.0.5 ?

If you haven't done so already follow https://3ds.guide/a9lh-to-b9s
Then you can update to 11.6
 
  • Like
Reactions: Quantumcat

wormdood

pirate booty inspector
Member
Joined
Jan 3, 2014
Messages
5,171
Trophies
1
Age
36
Location
behind a parental advisory sticker
XP
3,600
Country
United States
I don't think I have luma, I left the remaining steps
and thats why no one can easily help you . . . you either cant read or have problems following simple instructions . . . why did you start and not finish the guide ?. . . power down the console hold start and power on . . . are you greeted by luma config ?
 

Majickhat55

The Red Woman
Member
Joined
Mar 28, 2016
Messages
4,936
Trophies
1
Age
34
Location
Asshai
XP
2,935
Country
United States
and thats why no one can easily help you . . . you either cant read or have problems following simple instructions . . . why did you start and not finish the guide ?. . . power down the console hold SELECT and power on . . . are you greeted by luma config ?
Fixed it :D
 

trainboy2019

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 6, 2015
Messages
1,114
Trophies
0
Age
21
Location
GA
XP
1,086
Country
United States
I'm really scared, so I can update my console guys??

--------------------- MERGED ---------------------------


Luma 3DS configuration, so I have luma?
Yes you can! And If you're really scared, you can always make a NAND backup before updating by going into gm9, pressing home, going to scripts, the click "Backup Sysnand"
 
  • Like
Reactions: ROMANREIGNS599

ROMANREIGNS599

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 6, 2017
Messages
483
Trophies
0
Age
28
XP
778
Country
United States
Yes you can! And If you're really scared, you can always make a NAND backup before updating by going into gm9, pressing home, going to scripts, the click "Backup Sysnand"
Please help!! I don't have the option to backup my NAND. When I press the home menu button and go to "more", the only options are
1-SD format menu
2-Bonus drive setup
3-Build support files
4-Set RTC date&time
 
Last edited by ROMANREIGNS599,

Quantumcat

Dead and alive
Member
Joined
Nov 23, 2014
Messages
15,149
Trophies
0
Location
Canberra, Australia
Website
boot9strap.com
XP
11,055
Country
Australia
  • Like
Reactions: ROMANREIGNS599

ROMANREIGNS599

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 6, 2017
Messages
483
Trophies
0
Age
28
XP
778
Country
United States
General chit-chat
Help Users
    The Real Jdbye @ The Real Jdbye: fogel is a bird