Help, can’t boot any payload since 13.0.0 update

Keylogger

Well-Known Member
Member
Joined
May 3, 2006
Messages
2,447
Trophies
0
Age
32
Website
Visit site
XP
4,850
Country
France
Using another SD card did the trick...
But i really not understand what happened, my SD card has no problem at all, all files on it are OK, formating the card and copy back atmosphere on it didnt work either...

I have copied all the content from the SD card to another one and this time is worked...

Really strange
 

Plazorn

GBAtemp’s Dragon
Member
Joined
Jun 8, 2021
Messages
213
Trophies
0
Age
32
Location
Ruins of Midgar
XP
355
Country
United States
when i run fusee.bin i get "fatal error occurred when running fusee failed to run tsec_keygen firmware!"
any advice?
im using my sx pro dongle then booting hekate then running the fusee payload

says to reboot but then i just get a black screen

neverming i followed the advice stated above
atmosphere really is incredible :)
everything is working now
Whenever something like that happens just look for a newer version of the payload you are usin.
 

Youffie

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jul 18, 2018
Messages
48
Trophies
0
Age
33
Location
Guadalajara
Website
instagram.com
XP
200
Country
Mexico
not working on my switch 13.0.0 ATMS 1.1.1
boot when I change the name of the "content" folder. but stay stuck at the N Switch logo with the content folder.
it must me a homebrew messing with 13.0.0
I will remove them one by one until I find the culprit
 

AdmiralBloo

Active Member
Newcomer
Joined
Jul 3, 2021
Messages
35
Trophies
0
Age
28
XP
42
Country
United Kingdom
Im getting "failed to parse" with fusee.bin, it worked when I boot into the system but I created my own custom firmware EMU and tried booting into that I get this error. Ive updated all my files for 13.0.0 but no to avail booting into EMU.
 
General chit-chat
Help Users
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: Brutal...