Help - Brawl

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by xDahlia, Jun 22, 2008.

Jun 22, 2008

Help - Brawl by xDahlia at 10:12 AM (599 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. xDahlia
    OP

    Newcomer xDahlia Advanced Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    90
    Country:
    Australia
    Well, I got my Second Wii (Guess my old one broke). I put a mod chip in it (wiikey) and it works fine with ALL Dvd-5 games. But when I put a copy of DL brawl in it, it loads up (the screen with the start button on disc channel). Then G_G, it stays on a black screen, all Wiimotes disconnect and an error message comes up. Just says an error with disc or something.

    It also makes WEIRD noises like the disc is cracking.. xd
    So, any tips?

    Oh yeah- and I was gonna buy a REAL copy of brawl (Aus PAL). Should that work fine? [​IMG]
     
  2. Shifty

    Newcomer Shifty Advanced Member

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    51
    Country:
    Norway
    SHOULD work with a PAL copy. I've heard from some other people that they couldn't get Brawl working with WiiKey or something aswell.
     
  3. Shinster

    Member Shinster GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    224
    Country:
    Philippines
    Update your wiikey to latest firmware 1.9s
     

Share This Page