[HELP] Black screen after restore sysNand by emuNand 2.1

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Aize, Mar 15, 2016.

  1. Aize
    OP

    Aize Newbie

    Newcomer
    1
    Mar 15, 2016
    Thailand
    After use OTPHelper to make emuNand 2.1 and backup and then I restore sysNand by emuNand 2.1 reboot

    it has black screen, i tried to boot with out sd card it still black screen. ok try to safe-mode for recover, it has progress in 95% and stuck there.

    P_20160315_112734.jpg
     
    nekoneko likes this.
  2. nl255

    nl255 GBAtemp Addict

    Member
    6
    Apr 9, 2004
    Do a hardmod.
     
  3. Ronhero

    Ronhero Too Weird to Live, Too Rare to Die

    Member
    8
    Jun 28, 2014
    United States
    Arizona Bay
    Nintendo updated their nus; maybe try again and see if that was it
     
    stl25 likes this.
  4. Aize
    OP

    Aize Newbie

    Newcomer
    1
    Mar 15, 2016
    Thailand
    you mean safe-mode recovery right?
     
  5. stl25

    stl25 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    6
    Feb 3, 2008
    United States
    Here, there and everywhere
    Yes that is what @Ronhero means.
     
  6. Ronhero

    Ronhero Too Weird to Live, Too Rare to Die

    Member
    8
    Jun 28, 2014
    United States
    Arizona Bay
    Correct they updated to 10.7
     
  7. Aize
    OP

    Aize Newbie

    Newcomer
    1
    Mar 15, 2016
    Thailand
    OK I'll try it many time :3
     
  8. LiquidAudacity

    LiquidAudacity GBAtemp Regular

    Member
    1
    Jan 21, 2016
    United States
    So, how good are you with a soldering iron?
     
  9. Ronhero

    Ronhero Too Weird to Live, Too Rare to Die

    Member
    8
    Jun 28, 2014
    United States
    Arizona Bay
    Nitty didn't update native firm on 10.7 so there's a chance mh3 still works
     
  10. BasedIndex

    BasedIndex splendid

    Member
    2
    Dec 18, 2015
    Russia
    Hellfire Peninsula
    Why not use google dns to update to 10.5 or that doesn't work anymore?
     
  11. Aize
    OP

    Aize Newbie

    Newcomer
    1
    Mar 15, 2016
    Thailand
    I tried to recover fw by safe-mode many time, its progress still stuck at 95%. It is soft brick or hard brick ? it needs to hardmod to fix this issue?
     
  12. gkoelho

    gkoelho GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    Apr 16, 2015
    Brazil
    It may be soft-bricked.
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice