Help! Assassin's Creed 2 Not working on DSi Acekard 2i D:

Discussion in 'Acekard' started by Shounic, Dec 15, 2009.

  1. Shounic
    OP

    Newcomer Shounic Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    I just get a white screen. Using AKAIO 1.5, and i used the danny phantom dsi firmware fix. Help?
     
  2. Disco

    Member Disco GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    374
    Location:
    Croatia
    Country:
    Croatia
    use latest loader for akaio 1.5
     
  3. Shounic
    OP

    Newcomer Shounic Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    i did. i downloaded the lastest AKAIO 1.5 loader. I got it from the acekard website and redownloaded on gbatemp.

    D:
     
  4. Elritha

    Member Elritha GBAtemp Addict

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    2,037
    Country:
    Canada
    Are you sure you got this loader? Here

    Other then that you may have a bad rom image.
     
  5. Shounic
    OP

    Newcomer Shounic Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    ok. i'll redownload it. Oh and if it really is a bad rom image where can i download a working one of this game?
     
  6. Maz7006

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    I doubt you read the rules.
     
  7. .:Crimonite:.

    Member .:Crimonite:. GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    153
    Location:
    Melbourne, Victoria
    Country:
    Australia
    Don't you have to write something along the lines of "gbatemp.net does not host warez or links to warez" when you sign up? i did when i joined.

    EDIT: lol, not only do you have to type "GBAtemp does not host roms", but you alos have to tick the box that says "I will not ask for roms or anything illegal, neither on the forums nor by private messages"
     
  8. Shounic
    OP

    Newcomer Shounic Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    Oops! sorry. my bad. sliped my mind.
     
  9. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    As did your grasp of spelling, grammar and punctuation.
     
  10. Shounic
    OP

    Newcomer Shounic Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    um... alright. so aside all these mistakes by me any solution?
     

Share This Page