HBC wont read my sd card

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Emeraldman94, May 22, 2009.

May 22, 2009
  1. Emeraldman94
    OP

    Member Emeraldman94 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    296
    Country:
    United States
    I have a SDHC card with 4 gigabytes. It is made by Kodak, what is wrong.......
     
  2. manias

    Member manias GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    1,258
    Country:
    Netherlands
    how should we know if you give us zero info? firmware version etc
     
  3. Emeraldman94
    OP

    Member Emeraldman94 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    296
    Country:
    United States
    I have wii 4.0 it can read the card on my Wii menu's SD card menu. HBC just doesnt recognize it HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  4. WalkerOfTheDay

    Member WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    Is it HBC 1.02 ?? If yes, that's your problem. Only stated a million times before on these forums.
     
  5. Emeraldman94
    OP

    Member Emeraldman94 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    296
    Country:
    United States
    yes HBC 1.02 so What... Is that a problem???????????????
     
  6. rommy667

    Member rommy667 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    514
    Location:
    Down the road around the corner
    Country:
    Ireland
    The problem is simply some SDHC CARDS JUST DONT WORK on homebrew channel in either version 1.01 or 1.02, im on 1.01 and neither of my 8 gig kingston cards work but my 16 gig sandisk is fine,over all it is an very annoying bug.......
     
  7. KTroopA

    Member KTroopA GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2007
    Messages:
    240
    Country:
    United Kingdom
    HBC 1.02 has a bug which kills support for SDHC. lots of people have the same problem. a fix is due soon. strangely i had a problem with the system menu my HBC channel was fine. i sorted it my setting preloader to use IOS60 on booting the wii. now system menu and HBC both work for me using SDHC 4gb and 8gb
     

Share This Page