HBC apps crashing & giving code dump

Discussion in 'Wii - Hacking' started by lolmao, Jul 25, 2008.

Jul 25, 2008
  1. lolmao
    OP

    Newcomer lolmao Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    Australia
    Hi, im a noob
    last week i got a new jap wii, modded (dont know what chip)
    updated to 3.3j before realising it was bad.
    So, i installed the new twilight hack, and installed HBC beta8 (after getting boot.elf errors, i formatted with the official formatting program or whatver and it worked)
    HBC itself runs fine, but, most apps i try to open in HBC crash straight away. Im using the apps pack from the hbc website and thats the only thing on the sd card. Tetris and scummvm work, but most importantly, eveytime i open GECKO region free it crashes and gives code dump. same with Wii64. i tried formatting it multiple times, and using a different sd card, but same problem.
    any ideas?
     
  2. Cip78

    Newcomer Cip78 Member

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    Canada
    Unistall and install it
     
  3. Richy Freeway

    Member Richy Freeway GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    776
    Country:
    United Kingdom
    See my sig.
     
  4. lolmao
    OP

    Newcomer lolmao Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    Australia
    ok i tried uninstalling and reinstalling, same problem. and no gamcube memory cards.
    I suspect it might be my jap wii not being compatible with these apps. I tried gecko OS (instead of gecko region free) and it works! but wii64 still crashes after like 2 seconds of opening [​IMG]
     
  5. jan777

    Member jan777 motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    2,829
    Country:
    Philippines
    set wiimote connectivity to 2?

    i have a jap wii and all works perfectly
     
  6. lolmao
    OP

    Newcomer lolmao Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    Australia
    how do i set wiimote connectivity to 2?

    scummmvm is having problems saving now.
     
  7. jan777

    Member jan777 motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    2,829
    Country:
    Philippines
    oh jap wii

    try wii config
     
  8. lolmao
    OP

    Newcomer lolmao Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    Australia
    yepp. its already IR set on 2. duno.. maybe my sd cards are screwed
     
  9. Dr.Tenma

    Member Dr.Tenma GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Messages:
    150
    Country:
    France
    I have too code dump, for example with old Linux, or after transfer files to FTPii....
     
  10. lolmao
    OP

    Newcomer lolmao Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    Australia
    yea its pretty gay eyy. looks like me and dr.tenma are screwed
     
  11. PKGINGO

    Member PKGINGO GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    135
    Country:
    United States

Share This Page