hbc 1.0.3 upgrade fail..goes to black screen. Have to redo twilight ha

Discussion in 'Wii - Hacking' started by vegeta4ss, Jun 6, 2009.

  1. vegeta4ss
    OP

    Member vegeta4ss GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    141
    Country:
    United States
    Ever since version 1.0.3 when I choose to upgrade from within homebrew channel the upgrade actually installs fine but the hackmii installer hangs on a black screen trying to reboot to the sys menu. When this happens the hbc is still there but when you launch it you get a black screen.

    You have to redo the twilight hack just to get hbc working again.

    Does anyone know why this has happened so much lately? Maybe I am doing something wrong? It says that it's done, the issue happens after I choose "exit" in hackmii installer.
     
  2. micric100

    Member micric100 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    195
    Country:
    Canada
  3. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
  4. vegeta4ss
    OP

    Member vegeta4ss GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    141
    Country:
    United States
    oh wow I must suck at searching. Thanks for the link.

    I just need to find a copy of hbc 1.0.1. All I have is beta8 and beta9.

    1.0.1 was working good on the other wii just like this I did the other day. I would at least like to get it up to that, but I gotta give it back in 7 hours [​IMG]

    can I use the ios61 installer on a 3.2U? I have no intentions on taking this one to 4.0 anytime soon.
     
  5. aragon

    Member aragon GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    113
    Country:
    United States
    I can confirm that the missing shop update (IOS61) did the trick for me as well.
    Installing HBC 1.0.3 on my 3.2 system did not work berfore I upgraded the shop channel. Now the shop is working again (still with 3.2) and HBC 1.0.3 installation as well as bootmii installation worked like a charm!
     

Share This Page