Having trouble with Tokyo Mirage Sessions and Loadiine

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by Tzuba, Jun 24, 2016.

  1. Tzuba
    OP

    Tzuba GBAtemp Regular

    Member
    274
    147
    Jul 1, 2011
    United States
    Houston
    So when I launch the game, it just gets stuck on "checking data" and never moves on. This is my first time using loadiine so I don't know if this is a common problem or what.

    Anyone else having this problem?

    Edit: Never mind. It was the SD card adapter I was using. Mods can close this thread now.
     
    Last edited by Tzuba, Jun 24, 2016 - Reason: problem fixed.
    Jhester likes this.
  2. Bycrosser

    Bycrosser Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Aug 25, 2007
    Brazil
    Edit: problem solved.
     
    Last edited by Bycrosser, Jun 24, 2016
  3. Jan Alighieri

    Jan Alighieri Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Jun 24, 2016
    Mexico
    Hey, where did you got the game ready for loadiine? Was it in english or japanese? Please tell me if its not a bother
     
  4. karloz25

    karloz25 GBAtemp Regular

    Member
    295
    50
    Dec 11, 2010
    United States

    • DU site has some links.
     
    Last edited by karloz25, Jun 24, 2016
  5. Marko76

    Marko76 GBAtemp Psycho!

    Member
    3,516
    1,977
    Aug 19, 2015
    United Kingdom
    Clydebank
    The English version is on that iso site and that chaos site.
     
  6. Jan Alighieri

    Jan Alighieri Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Jun 24, 2016
    Mexico
    what sites are those? i can't seem to find the names of the sites
     
  7. Jan Alighieri

    Jan Alighieri Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Jun 24, 2016
    Mexico
    What is DU?
     
  8. Marko76

    Marko76 GBAtemp Psycho!

    Member
    3,516
    1,977
    Aug 19, 2015
    United Kingdom
    Clydebank
    Thats because it's against site rules to name the sites I will pm u them.
     
  9. kyle schwartz

    kyle schwartz Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Mar 1, 2016
    United States
    if you could PM it to me too, I can't dump my us copy and nobody seems to have upped a US copy.
     
  10. Marko76

    Marko76 GBAtemp Psycho!

    Member
    3,516
    1,977
    Aug 19, 2015
    United Kingdom
    Clydebank
    PM sent
     
  11. KaizoKage

    KaizoKage Newbie

    Newcomer
    1
    0
    Jun 28, 2016
    can you PM to me too? Im new to this stuff
     
  12. Lapulzi

    Lapulzi Newbie

    Newcomer
    1
    0
    Jun 30, 2016
    United States
    '


    Umm before this topic is closed, I would like to say that I am also having this issue. My game is just stuck on Checking Data and it hasn't budged for more than 6 minutes. I noticed you wrote something about the SD card that you used. This is my first time using Loadine so I dunno if I used the right card. I used a Micro SHDC with an adapter. Can I use this as it is?
     
  13. Jhester

    Jhester Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Jun 30, 2016
    My game is just stuck on Checking Data. Help please
     
  14. Jhester

    Jhester Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Jun 30, 2016
    How you solved the problem?
     
  15. Tzuba
    OP

    Tzuba GBAtemp Regular

    Member
    274
    147
    Jul 1, 2011
    United States
    Houston
    the lock slider on my sd card is loose and would lock itself when I put it into the console. I just had to carefully slide it in to make sure the switch wouldn't lock it and it worked.