Has anyone tried this flash cart in the DSi?

Discussion in 'The Edge of the Forum' started by TrolleyDave, Oct 31, 2008.

Oct 31, 2008
  1. TrolleyDave
    OP

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom


  2. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    wat? the iDS doesn't have a slot-2 u moron
     
  3. TrolleyDave
    OP

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Oh damnit, I never even thought about that. Bloody Nintendo.
     
  4. ENDscape

    Member ENDscape REBORN! I will post with my Dying Will!!!

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,488
    Location:
    ``orz
    Country:
    Philippines
    Someone try to jam the flashcart in the sd slot yet? Because i think it works and flush fit.
     
  5. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    It can be hacked via power supply slot!!

    Once you manage to squeeze micoSD into that...games work just fine!
     
  6. TrolleyDave
    OP

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    What about if we could wire one of these into the SD slot, cuz then we could play n64 games too yeah?

    [​IMG]
     
  7. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    Well, duh!!

    What do you think that's for? Pffff, n00bs these days...
     
  8. imz

    Member imz GBAtemp's vigilante

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    825
    Location:
    Gotham city
    Country:
    United Kingdom
    Check this out! You can play awesome games on Ipod touch, the graphics look pretty damn sweet for an Ipod, and the best part: It also has touch screen capabilities and tilt motion sensor! Also did I forget to mention it can emulate: NES, SNES, GBA, PSX and contains touch controls for all those too!

     
  9. TrolleyDave
    OP

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    What, so we can plug that into the DS and play games that way?
     
  10. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    Yeah, in a slot 2!!
     
  11. TrolleyDave
    OP

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    That's a good idea. Has anyone thought about cutting a hole in the plastic so that it has a slot 2?
     
  12. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    Man, you really don't know anything!! You already have slot 2, you can also use it for headphones!!
     
  13. TrolleyDave
    OP

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    That's so cool. I'll have to get one of those AyePawed things then before I get my DSi. Will I be able to get one at the same price as a DSTT do you think?
     
  14. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    I have bunch of those.......Make me an offer, and we will talk!!








    [​IMG] This is so silly!
     
  15. ENDscape

    Member ENDscape REBORN! I will post with my Dying Will!!!

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,488
    Location:
    ``orz
    Country:
    Philippines
    Theres a slut too?
     
  16. Trolly

    Member Trolly GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    1,720
    Location:
    Behind you! I know you looked!
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, Slut-1 for DualSluti and Slut-2 for the Slut Boy Advance. Slutendo sure make some great slutsoles!
     
  17. TrolleyDave
    OP

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Yes there are sluts, here's an example.

    Warning: Spoilers inside!

    Anyway, to get it back on topic because this is a serious discussion about hacking the DSi. I thought maybe we could somehow plug a flashcart into this cartridge and make it so it uses the bootcode from that and then splits off and runs the flashcart?

    Warning: Spoilers inside!
     
  18. agentgamma

    Member agentgamma I dont know what to put here

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    876
    Location:
    Sydney, Australia
    Country:
    Antarctica
    Can we run N64 games on it using DSerial??? =3
     
  19. DarkRey

    Member DarkRey still transfoooorming.... with sum lags!

    Joined:
    Mar 9, 2007
    Messages:
    983
    Location:
    Rotating around Toni
    Country:
    Croatia
    oh my god!
    i tried mirror edge ps3 iso and is working!!
    awesome!!!!!!!!!
    im gonna try call of duty 7: the world has ended...
    will post the result soon!!
     
  20. Man18

    Member Man18 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    1,006
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    I wonder if anyone has tried to flash it yet. if so how bad did it brick lol.

    to use slot 1s it will need to be flashed but that will end up being a problem in the future.
     

Share This Page