1. mangaguy

    mangaguy Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Yeah I did. I also have ankan, Zu Kat, Cjuub, and Foolson from Sweden.
    You're bald in the Mii I have though. My Mii Force (StreetPass Galaxy) records and Warrior's Way (StreetPass Battle) rankings are populated by pretty much all Swedes now. :(

    BTW, RelayPass World Problems:

    My Fire Emblem Awakening pass queue has maxed out two times over and I'm tired of clearing it.
     
    ferofax likes this.
  2. luyaoting

    luyaoting Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 25, 2012
    Messages:
    13
    Country:
    Taiwan
    try to find a manual of that usb
    each brand has different ways of setting soft-ap
     
  3. SPjunkie

    SPjunkie Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2013
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Sorry about replying to myself like an idiot..lol
    But yes you tagged us.
     
  4. phaerun

    phaerun GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    103
    Country:
    Greece
    will seed you one tomorrow morning in white shirt for all your find mii 2 needs ;)
     
    SPjunkie likes this.
  5. Mr. Korv

    Mr. Korv Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2013
    Messages:
    6
    Country:
    All of them are friends of mine, and we boosted up eachothers armies in Battle a while ago! That's why we got like 9,999,999 in our armies.

    But it's weird that I'm bald... Well well.
     
  6. SignZ

    SignZ Timelord
    Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    2,117
    Country:
    Germany
    How did you boost each other exactly?
     
  7. Tane

    Tane GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 8, 2013
    Messages:
    103
    Country:
    United States
    Same here. So I turned off StreetPass for Fire Emblem for now. My map was full of "Parley" parties. Drove me nuts :-X
     
    SignZ likes this.
  8. Mr. Korv

    Mr. Korv Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2013
    Messages:
    6
    Country:
    My army was much bigger than theirs, but I came up with a little strategy so they could win against me in a streetpass battle.
    In one of my battles I sort my armies, where two of them are as low as they can be, and the last one maxed out.
    It'll be somewhere around 100k, 100k and 9.7m.
    So with a little luck and a little spionage a person with at least 400k army can win, and will earn 500k-1m people to your army.
    That way, it's fast and easy to max out.
    I'm sorting my armies like that now, so if you have at least 400k you can win against me. (If you spy two times it will be much easier)
    (Since I got all tickets from all the games, I will keep my army like this so you can win against me and boost your own armies)
     
    [Truth], Jimbolicious and mangaguy like this.
  9. mangaguy

    mangaguy Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Smart. Wait are all your friends beatable? omg I didn't even try. :( I am filled with regret.
     
  10. Mr. Korv

    Mr. Korv Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2013
    Messages:
    6
    Country:
    I don't know how they have their armies set up, but if you meet me I can almost guarantee that you will win against it if you have the ability to spy, and have at least 400k in your army.
    (Since I got two armies with 99.999, I guess that you only will need like 200k to win...)
     
  11. SPjunkie

    SPjunkie Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2013
    Messages:
    9
    Country:
    United States

    Sounds good. If my son and I both leave our wireless on do we each have a 50/50 chance of getting the next tag, or do you think we should stagger it a bit? Maybe one take turns having our wireless on......hmm...
     
  12. Jimbolicious

    Jimbolicious GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 8, 2013
    Messages:
    114
    Country:
    United States
    Well with both on if they cool down about the same time the first one will get the tag, then the second will tag the relay and just take the first ones data off of it. So every eight hours you 'd both get tags but one would get a new person and one wouldn't. Whether that'd be a big deal is up to you.
     
    SPjunkie likes this.
  13. SPjunkie

    SPjunkie Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2013
    Messages:
    9
    Country:
    United States

    Oh, I get it. Thanks
     
  14. Drowze

    Drowze Advanced Member
    Member

    Joined:
    Jan 6, 2013
    Messages:
    63
    Country:
    Brazil
    I tottaly don't get why, but trying to change my MAC Address a new one (starting with the 4E octet) screws up with my router, making wi-fi stopping to work and making me connect a cabble to the router so I can change the MAC manually. It's really odd tho, since it does work flawlessly with the other MAC addresses (w/o starting with 4E). Hell, it's really strange. (I even though for the first time it happened that all the MAC Address changes I made since a couple days ago were starting to make my router freak out lol. Btw, does it shortens the life of the device?)

    Oh, I'm using the dd-wrt method with a TL-WR841ND v7.
    The firmware in use is DD-WRT v24-sp2 (03/25/13) std - build 21061.

    bad english is bad :shit:
     
  15. Fenyx

    Fenyx Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    Is there a script to automate cycling mac addresses on OSX?
     
  16. Chaldron

    Chaldron GBATemp's Official Attorney
    Member

    Joined:
    Mar 29, 2013
    Messages:
    434
    Country:
    United States
    Okay guys, I'm getting a new DD-WRT supported router. I want to use my main router for normal internet (with my WPA 2 encryption and my own SSID) and the second one for this project. If I put the second one behind the first router, will that work? So it works like this:

    Main router (random MAC, with my personal SSID and security)

    |
    |
    |

    Secondary router (with both internet and local MACs spoofed, attwifi SSID) ----- 3DS connects to this one.

    Would this work? The 3DS thinks the router is our MAC, but the internet comes in to the 1st router with its MAC. Should I spoof the MAC of the 1st one too?

    Thanks, I'll also post this in the other thread.
     
  17. Tane

    Tane GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 8, 2013
    Messages:
    103
    Country:
    United States

    This is how I currently run mine! Works perfectly.
     
  18. Chaldron

    Chaldron GBATemp's Official Attorney
    Member

    Joined:
    Mar 29, 2013
    Messages:
    434
    Country:
    United States

    Thanks! Then I'll be ordering my E900 today.
     
  19. EdIwin3052

    EdIwin3052 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2013
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    can i get some help?
    Currently using a linksys/cisco 2500 router flashed with DDWRT v-24 sp.2 mini. Unable to get an internet connection. Have tried the mac clone instructions since my DSL doesnt not use PPP0E, but not sure if i am doing them correctly
     
  20. duke_srg

    duke_srg GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    1,862
    Country:
    Serbia, Republic of
    You can set multiple SSIDS on onw DD-WRT with different security settings. I'm not sure you'll be able to set different MAC addresses, so in the worst case your secure SSID will be restarted with Nintendo Zone one, once the latter is changed.

    2All:
    Updated DD-WRT script for auto change MAC, now tested over the night:
    http://gbatemp.net/threads/how-to-have-a-homemade-streetpass-relay.352645/page-10#post-4739510
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - streetpass, attempted, Nintendo