Has anybody ever gotten Ninpu Sentai Hurricanger to work ?

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Kamina84, May 5, 2010.

  1. Kamina84
    OP

    Newcomer Kamina84 Advanced Member

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    60
    Country:
    United States
    I've had the PS1 iso (actually the img and cue) for a while. I can convert it with Simple Popstation GUI Beta 3 and/or PSX2PSP with no visable problem and it will always have the same error. [​IMG] There 4 parts to the first level. I can get past the first part; however, when i get to the second part, the PSP crashes and shuts down on it's own. Is there another S number i can use to try and work the compatabilty with it (Currently using SLPS03493) ? Can i use a different pops ? I swear i feel like i've tried everything and i can never get it to work. [​IMG] I'm on 5.00 M33-6 and i ripped all the pops.prx myself. This is the only game that will never work form me. [​IMG] Thanks. [​IMG]
     
  2. fgghjjkll

    Member fgghjjkll GBATemp MegaMan

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    2,038
    Country:
    Australia
    Bad rip possibly? Also try with different versions of POPS by downloading the M33 POPSloader full pack.
     
  3. Kamina84
    OP

    Newcomer Kamina84 Advanced Member

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    60
    Country:
    United States
    Sadly, no luck. [​IMG] Even when i downloaded a new pops pack. Still comes up with the same error. I even compiled the eboot with no compression this time as well as used the "Fast Loading option". :\

    3.00-3.52 will crash when you get to the second battle of the first level
    3.71 will just crash
    3.72-"From Flash" will crash at the Bandai screen. [​IMG]

    Im gonna try and find another iso (Kinda hard to find. [​IMG]), although i don't think it will make a difference. [​IMG] Any other suggestion while on what do while i google ? Thanks. [​IMG]
     
  4. fgghjjkll

    Member fgghjjkll GBATemp MegaMan

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    2,038
    Country:
    Australia
    Hmm... For POPS 5.00, try adding icons and whatnot to the eboot. Many games work fine once you do that for some reason...
     

Share This Page